NOSE CANDY

Jeg nevnte jo at jeg kjøpte duftlys her om dagen. Et duftlys som lukter bedre enn tøymykner. Hele verden stopper opp og bare; hæh, er DET mulig? Og jeg bare; ja. Duftlyset mitt lukter så godt at jeg helst vil sitte på rommet mitt og lukte på det hele dagen. Det lukter så godt at jeg vil spise det opp. Det lukter så godt at jeg bare MÅ dedikere et helt innlegg til det. Duftlys 

Jeg har kjøpt Voluspa-lysene både på “Fine ting” på Byporten og på Høyer motehus i Oslo. De fåes også kjøpt på nett her.  Min favoritt for øyeblikket heter Saijo Persimmon, men det dufter også himmelsk hos venninnene mine som bruker Crisp Champagne.

Edit: linken er fikset, dere må bare krysse av “Voluspa” på merker.

 

9 kommentarer
  1. Er det virkelig helt normalt i din vennekrets å bruke 400 kr på et stearinlys? Wow.. dessuten, fiks den automatiske navn og mail-greia, litt ufint at andres info kommer opp;)

   Svar fra Ida: fiks fordommene dine først, får vel være opp til hver enkelt hva de vil bruke pengene sine til.

  2. Høres fantastisk ut! Synd at de er såå eksklusive/dyre. Linken til dem er forresten feil, det ser ut til å være to sammenslåtte.
   God helg! 🙂

  3. Min favoritt er pincone frost, den lukter utrolig godt og rent. Den slår absolutt alle de andre jeg har. Verdt prisen!

  4. Er så avhengig av duftlys selv jeg :O helt insane! Europris er jeg ofte å se på når jeg hamstrer inn for å si det sånn! 😉 haha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg