KUNNE TRENGT EN ASSISTENT I DAG

Det passer meg helt fint at jeg har fri i dag, for i morgen skal vi jo feire bursdag. Det er mye som skal gjøres. Jeg må for eksempel sitte lenge og stirre i veggen mens jeg tenker på hvordan jeg skal rekke å gjøre alt sammen.

Så i dag har jeg:

… Spist frokost. Egg og bacon og ferskpresset appelsinjuice uten fruktkjøtt, det er en start på dagen jeg ikke vil være foruten.

… Kjøpt bursdagsgaver til meg selv. Jeg har jo ekte bursdag om 6 dager, og hvem vet vel bedre hva jeg ønsker meg enn nettopp meg? Jeg er en av dem som aldri har bursdagsønsker til andre, men det er rett og slett fordi jeg ikke vil ha gaver.

… Funnet ut hva jeg skal ha på meg når jeg feirer bursdag. Jeg skal kun ha på meg dette smykket, for det er så utrolig fint. Kjole og sko kan dra til helvete, de er så kompliserte.

Får vel begynne å tenke på matlaging, ballonger og shaving av legger snart også. Skal bare stirre litt mer i veggen først!

11 kommentarer
  1. juice og low carb? er vel no go

   Svar fra Ida: jeg spiser ikke low carb. Jeg spiser en frokost som jeg syns er god, og jeg er allergisk mot gluten.

  2. Ha en fin helg Ida:)) Jeg har hittil i dag trykkt i meg tre kokosboller fra IKEA.Så nå er jeg kvalm og tre kilo tyngre;)

   Svar fra Ida: mmmmm, er de ikke gode?! 😀 Selv har jeg spist meg lei for en stund, men regner med at jeg snart er tilbake i gamet, haha!

  3. Jeg kan gjerne være assistenten din! Digger deg og bloggen din, hadde vært råkult 🙂

   Svar fra Ida: ansatt!

  4. Det var et SYKT fint kjede. Hvor er det fra?

   Svar fra Ida: det er fra et merke som heter Second Female 🙂

  5. Hei!
   Bare lurte på hvor du kjøper Second Female i Oslo?
   Blitt hekta på bloggen din, den er super!:D

   Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så hyggelig at du er blitt hekta, da! Stedene jeg vet helt sikkert selger Second Female, er Magmalou på Frogner, Walk in closet på St. Hanshaugen, og så skal de selge på Makestyleshop.no snart også, hvis de ikke gjør det allerede!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg