MOVE THAT BUS

Alle bare; ææææ, drikker du appelsinjuice når du spiser egg og bacon, det er jo IKKE lavkarbo! Hello. Jeg spiser ikke low carb, jeg spiser maten jeg liker og prøver å unngå gluten fordi det gjør meg syk.

I don’t care if I’m det biggest fuckin bitch in town.

Med  dette fine bildet vil jeg gjerne informere mine relativt nye lesere om et par ting de kanskje ikke har fått med seg:

* Jeg spiser ikke riktig.

* Jeg kler meg ikke riktig.

* Jeg gjør ikke noe riktig.

* Men jeg er ganske happy.

Tidligere i dag var jeg jo litt bekymret fordi jeg hadde mye å gjøre, og for at jeg har lett for å bli sittende å tenke på at jeg har mye å gjøre når jeg har mye å gjøre. Så i kveld har jeg ligget i sofaen med min syke venn Kjetil, og snakket om at jeg har så mye å gjøre.

Kjetil sa til meg at jeg måtte begynne å gjøre noen av tingene jeg hadde planlagt å gjøre, og jeg syns det var greit, men først måtte jeg bare fortelle han noe veldig morsomt. Tidligere på dagen, stod nemlig samboeren min litt i veien på badet, og da sa jeg “MOVE THAT BUS”! Og det har jeg tenkt å begynne å si til folk som står i veien. Lo i over en time av min egen joke før jeg orket å begynne på alt jeg skulle gjøre. Var ikke det morsomt?

Jeg lagde blant annet partykrok på peisen. Velkomstdrikke i drinkfontenen! Når fontenen er oppe, da vet jeg at det blir bursdag. Den lyser til og med, og folk kan bare sette glasset sitt under, så får de drikke i glasset. Og som dere ser, så har jeg satt fram plastikkglass til gjestene. Det er sykt barnslig, men vennene mine knuser så mange glass. Dessuten eier jeg ikke 25 vinglass.

Nå skal jeg sove. Samboeren min har tenkt å vekke meg tidlig for å lage tapas, men jeg kommer ikke til å stå opp og hjelpe henne. Jeg tåler jo ikke maten vi skal servere, så ikke faen om jeg gidder å få så mye som en laksebit under neglene. Natta!

24 kommentarer
  1. Kos deg MASSE i bursdagsfeiring, da 😀

   ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

  2. Hahahaha, ler så jeg griner av deg! MOVE THAT BUS, er jo genialt, det skal jeg også begynne å si!! Men faren er jo stor for at bare å tenke på å skulle si det så kommer jeg til å få sammenbrudd og le meg ihjel!!!

  3. HAHHAAH DU er jo bare BEST! En av grunnen til at jeg hver bidige dag MÅ kikke innom bloggen din er den herlige ærlige holdningen din og den herlige politiske ukorrekte skrivemåten. O hellige IDA: DO NOT CHANGE!!! SKål for deg!

  4. Det er dette jeg digger ved deg – du driter i hva som er rett og galt innenfor den store fæle helseverdenen og spiser, drikker og gjør det du blir glad av. Altså nå er det mye mer jeg også digger ved deg, men et så langt innlegg orker jeg ikke å skrive. En ting er i hvert fall sikkert: du gjør den kjedelige arbeidslørdagen min veldig mye bedre!

  5. hahaha, er liksom appelsinjuice farlig også nå! Folk, ass. Drikk det du vil du, appelsinjuice er digg 😀 og ha en herlig bursdagsfest:)

  6. hahaha, du er så rå!
   Have a nice b day. Så episode 12 av PLL nå, jeg ble så irritert, den personen A liksom? kan ikke være riktig…

   Svar fra Ida: jeg veeeet! fikk så sjokk at jeg datt ut av senga!

  7. Hahahahaah, Iiiiida! Digger deg! Og det har jeg igrunn gjort helt siden du skreiv det blogginnlegget om Voe og han der “grunderen” av blogg.no. De fikk så hatten passet, alle mann!

   Goo Ida!;)

  8. Hei ida. Flott blogg du har her! Men hvorfor var du og vennene dine så fulle i går? Når jeg spurte om å ta bilde med deg holdt du på å kaste opp på skoene mine.. men uansrtt, liker å lese bloggen din, og håper på enda flere blogg innlegg om dagen!! Klem Martine

   Svar fra Ida: jeg verken kastet opp eller tok bilder med noen i går?

  9. Vet du hvor man kan få tak i tilsvarende drikkefontener? Jeg skal feire 20-årsdagen min neste måned og MÅ ha en slik!

   Svar fra Ida: min er fra coolstuff.no, du kan jo sjekke der 🙂

  10. HAHAHAA! Move that bus…særiøst Ida, dør av deg! 😀
   du er den morsomste bloggeren jeg vet om, no kidding lzm <3

  11. Starter du på en glutenfri diett kan det senere bli umulig for deg å teste deg for om du faktisk tåler det eller ikke. Det virker jo som at dette er noe du tror selv men ikke har sjekket ut, vil anbefale å dra til lege å få svar først! så kan du jo fortsette glutenfri senere uansett hva svaret blir

  12. du er en inspirasjon <3 jeg koser meg og ler 🙂
   bare drit i hva andre mener, DU bestemmer sjøl!
   Du er superduper, leser bloggen hver dag .

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg