MAST KRØLLTANG

Hei, og velkommen til stua mi på en søndagskveld! Haha. Jeg lovte dere å vise fram krølltanga jeg er så glad i, husker dere? Nå har jeg endelig tatt meg tid. Å krølle håret tar toppen ti minutter, men det å ta bilder hvor man ser nogenlunde oppegående ut i tillegg… Jeg har prøvd et par ganger, men nå blåser jeg bare i det og serverer dere noen rykende ferske (og kanskje ikke så alt for proffe) webcam-bilder.

Jeg har testet mange krølledingser opp gjennom året. De færreste består kvinndomsprøven og havner ikke på bloggen. Men når en toppkandidat havner på bordet; da er det på tide.

Krølltangen heter MAST, og er designet av Janne som står bak Makestyle. Ekstra gøy å teste når man vet at det står en norsk og hardtarbeidende dame bak.

Her er herligheten! Og jeg liker den fordi:

Krøllene blir fine.

Den er lett å bruke. 

Krøllene varer evig – helt til du dusjer, såklart. 

Den er rimelig. T-tching!

Jeg har altså testet krølltangen over flere måneder, og er mer enn fornøyd. Så istedet for å betale dyre dommer for en varm pinne hos frisøren din, ville jeg kanskje tatt en kikk på denne først. Slik bruker jeg den:

♥ Du har strikken i en dott på hodet. Ta delvis ned det håret du vil krølle. Ikke noe hokus pokus her i gården. Vi vil ikke se ut som en pakke ned nudler, så dette skal ikke gå alt for ryddig for seg. Så klyper og oppdeling er ikke noe must. Jeg veksler på å krølle store og små mengder på hår, så ser det mer naturlig ut. 

Surr håret rundt stangen. Har du mye hår surret rundt, teller du til 10 etter at alt håret er på plass. Har du lite hår, teller du sakte til 5. 

Når det er gjort, tenker du “æææ, nå fikk jeg kort hår og jeg ser ut som en puddel!”. Stemmer det, men du er jo ikke ferdig helt enda.

Du skal selvfølgelig gre ut krøllene, enten med børste eller fingrene. Jeg foretrekker fingrene, selv om jeg demonstrerer med børste her. 

♥  Tataaa! Ferdig krølla. Ettersom dette er rett etter akten, er det fortsatt litt for “krøllete” for min smak. Selv om krøllene holder veldig lenge, blir de litt slappere og mer naturlige etterhvert. Jeg liker dem aller best etter en natt på hodeputa. 

Les alt om – og kjøp krølltangen HER!

//Innlegget er reklamebasert

27 kommentarer
  1. Remington har en helt lik variant til en 200-lapp 🙂

   Svar fra Ida: Så du sier at krølltang er krølltang? Nå har jeg ikke prøvd Remington sin, men selv om den kanskje ligner er det vel en grunn til at den koster 200 kroner. Jeg tviler på at du får en bra krølltang SÅÅ billig 🙂

  2. Hei Ida:)
   Såå urtrolig fin du ble!
   Uten tvil, den krølltangen skal jeg ha.
   Også har du en utrolig artig måte å skrive på, gleder meg hver dag til nye innlegg på bloggen din:)
   Ha en flott dag videre

  3. Jeg bestilte den for lenge siden, og venter spent på å endelig få prøve den. Har helt stritt hår, og har prøvd mange forskjellig krøllmetoder opp gjennom tidene uten å ble superfornøyd. Gleder meg enda mer nå til å få testet den ut!

  4. Bruker du noe spesielt i håret før/etter du krøller?

   Svar fra Ida: nei, jeg gjør ikke det 🙂 Men vil anbefale å bruke en varmebeskyttende spray før krølling!

  5. Har blitt så skuffa når jeg kjøpt ting du har anbefalt tidligere:/ det var sminke da, så kan jo være vi har helt forskjellig smak på akkurat det.

   Svar fra Ida: jeg står 100% inne for alt jeg anbefaler, så da har vi nok bare forskjellig “smak” 🙂

  6. Ånei. Meker at 699kr forsvinner fra kontoen denne mnd. Trenger en ny bra krølltang, og den prisen var faktisk ikke så ille!

  7. Hvorfor forsvinner bokstavene i innleggene dine? 😮 Når jeg begynner og lese så forsvinner ett og ett ord, så det tilslutt ikke er noen igjen!

  8. Takk for bra tips! Jeg har så dårlig erfaring med krølltenger, men denne fikk jeg faktisk lyst til å prøve ut:) Godt med bilder av hvordan det skal gjøres fint også!

  9. Bloggen din er klikk! Skriften forsvinner fra innleggene ord etter ord! Sykt merkelig! 😛 Vannskelig å lese blogg uten teksten 😉

  10. Nå merket jeg at jeg brått vurderte å få meg krølltang, den ga utrolig fine krøller, i alle fall på håret ditt! 🙂

  11. du en ting jeg har lurt veldig på… når man krøller håret med krøllstav (lik din, jeg har likens) så blir det ofte en liten rett stut på enden som jeg personlig ikke liker. jeg pleier å ja “stuten” ekstra nerme tanga slik at det blir e sammenhengende krøll. men da kunne jeg like gjerne kjøpt krølltang med klipe. hva syns du er finest! er det “in” med den stuten? fint? jeg vet ikke…. men så skal det sies at du kler alt så du trenger ikke tenke på det. men jeg syns at det er akkurat slutten på krøllene som blir slett som ødelegger for et naturlig resultat.

   Svar fra Ida: hmm, jeg ville nok valgt å jobbe litt med “stuten” så den ikke er rett. Men bruk en varmehanske så du får krøllet helt ned til tuppene uten å brenne deg?

  12. Har sett mange anbefale denne før deg, men nå er den på vei hjem til meg 😀 Gleder meg sykt til å prøve den og håper jeg får like fine krøller som deg! 😀

   Svar fra Ida: gled deg masse! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg