FUNNY THING CALLED PHOTOSHOP

HAHA, dere er gale. Det er ganske tydelig at bildet av meg og “hunken” i forrige innlegg er Photoshop’et. Hadde kanskje litt for mye alenetid på hotellrommet den ene kvelden, så jeg satt og lekte meg litt. Etter å ha lest kommentarene deres på innlegget måtte jeg sende melding til mamma – som heller ikke hadde vært helt sikker på om det var en spøk eller hva det var. Men kjære lesere, jeg kan fortelle dere så mye som at: jeg har aldri dratt med meg en fremmed fyr på et hotellrom, og jeg kommer aldri til å gjøre det heller.

Har enda et fint Photoshop-bilde til dere! Dere har kanskje fått med dere #BaldForBieber-kaoset? Ungpiker verden over barberer hodet sitt fordi Justin Bieber har fått kreft. Men så hadde han ikke fått kreft likevel. Det var jo også noe å spøke med… Her er mitt bidrag, hva syns dere?

YOLO (folk må seriøst slutte å si det…)

 

12 kommentarer
  1. Hahaha, Ida, du er morsom! Jeg la ikke engang merke til at det lå noen i sengen før jeg leste dette innlegget, måtte gå å sjekke!

  2. Jeg så ingen mann i senga di før etter å ha lest dette innlegget! 😛 Merker ofte at folk kommenterer slike sære ting til populære bloggere som jeg aldri ville lagt merke til selv om ikke noen hadde poengtert det… haha… Du er morsom Ida 😀 og pen, ikke minst, selv om du er skallet! 😀 haha.

   Svar fra Ida: hehe, takk for det du! Men blir nok en stund før jeg går for denne klippen

  3. Selv uten hår er du vakker 😉

   Har du noen gang hørt at du ligner på Christina Aguilera?

   Svar fra Ida: har hørt det før, men vet ikke helt om jeg er enig! Hehe. Men tar det som et kompliment altså 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg