“HJEMMESTRIKKET” HØSTGLEDE

Jeg vet ikke lengre om det er høst eller vinter, men kaldt er det hvertfall. Så kaldt at det bare er å pakke seg inn i alt som er av luer, votter, skjerf og varme sokker. Å gå ute en kald høst- eller vinterdag er faktisk bare deilig hvis man har det komfortabelt med varmt tøy og varme sko.

Denne uken var jeg så heldig og få tilsendt strikkede votter, luer og sokker av Topping, en søt liten nettside som selger nettopp det.

Alt er så godt, mykt og virker så hjemmestrikket. Men kanskje hjemmestrikket av noen som har mye mer skills enn meg, så jeg kan nok ikke skryte på meg å ha strikket det selv. Er ikke dette bare den perfekte julegaven? Dyrt er det heller ikke. Topping selger varer både med og uten pels 🙂

Luen jeg har på meg finner dere her, og vottene her. Alt finnes i grått, beige og hvitt – de grå variantene er helt klart min favoritt 

//Reklame for Topping 

26 kommentarer
  1. Å! Skal absolutt gå til innkjøp av deilige votter og luer snart, og de der var jo smashing! 🙂 Du kler grått, forresten! 🙂 Ha en tipptopp lillelørdag, vakre Ida!

  2. Første gang jeg kommenterer etter å ha lest bloggen din i mange år! Men måtte bare si det! På de bildene her var du HEELT nydelig, klarte ikke å slutte å se på bildene!!

  3. Hei! Utrolig vakker på bildene:-) mem hvilken farge er det på jakken din? Driver å skal bestille meg nå, men den eneste jeg finner som ligner på den modellen du har, er navy.. Men din ser svart ut?? Håper på svar:-)

   Svar fra Ida: Takk!! 🙂

  4. ME WANT!! 😀 pleier å syns at lue er så stygt. men enten var denne lua fin eller så kler du lue veldig godt!

  5. Alt jeg ser er den ekle pelsen på dyremishandler-jakka di 🙂

   Svar fra Ida: få seg en hobby kanskje da, stakkar?

  6. At du tar deg tiden til å reklamere for butikker som støtter pelsindustrien og dyremishandling! Det er 2012, på hvilken måte er det nødvendig med døde dyr rundt håndleddene, på toppen av hodet og bak i nakken? På tide å våkne opp og ta deg tiden til å se nærmere på hva du faktisk støtter…

  7. du er alltid vakker, men her var du ekstra nydelig!! ååh

   er nok bare 16 ennå, men etter jeg har besøkt hele verden, skal jeg flytte inn i leiligheten din og passe på deg når du blir gammel!! jeg kunne skjært opp frukt på fat og kjøpt 40% sjokolade til deg hver kveld. og så kunne vi funnet nye, morsomme serier å se på sammen :)))

   vi hadde hatt det fantastisk, jeg lover deg

   Svar fra Ida: Det hørtes helt fantastisk ut! Ring meg når du har besøkt hele verden, hehe 😉

  8. Luen og vottene var så fine at de nå er på vei i postkassen min og 🙂 kjempefine bilder av deg også!

   Svar fra Ida: gled deg!

  9. Tror jeg dør litt på meg av alle som komenterer ‘stakkar kanin’ og “dyremisshandler jakka’, disse har sikkert ikke dyr, og spiser heelt garantert ikke kjøtt! For det å ha hund/hest/kaniner osv er faktisk OGSÅ dyremisshandling! De har jo også vert ville dyr engang!! Soeh.. Jeg fåreslår at du heller slipper hesten din ut i skogen, så den får leve slik den burde ha gjort istede for og kritisere at en person har pels fra DØDE dyr på klærne sine.. Kos deg me kaninvottene og dyremisshandler jakke Din du Ida! Jakken er dritfin og vottene er supersøte! Og såvidt jeg vet, så er det også Ida sin buissness hva hun bruker pengene sine på! 🙂 så vill hun kjøpe klær med pels, så må hun nesten få låv til det.. 🙂

   Digger deg! 😉

  10. “Dør bare pittelitt” av den idiotiske kommentaren din jeg, Malin Jeanette…Viser jo at du har peiling..Ja slipp ut husdyra/kjæledyra ut i det fri og se hvordan de klarer seg..De har tilpasset seg et liv sammen med mennesker og ville ikke klart seg i naturen på egen hånd…Min fantastiske staffordshire bull terrier har det kjempegodt sammen med meg og min familie, og kan ikke akkurat si at det er dyremishandling ved å eie han..

  11. Sier ikke at alle dyr har det fælt sammen med de de lever sammen med, har dyr selv, så det har ikke noe med det og gjøre! MEN det er fortsatt menneskene som har temmet dyrene for å ha de som kjæledyr, å det er det samme som og holde de i fangenskap.. men kjære vene, jeg er jo bare et tåpelig lite menneske som sikkert ikke har peiling.. Har ikke tenkt og tatt livet av noen, sa bare MIN mening.

  12. Til “FAT”

   Det er en gang i lysåret jeg tar meg i å kommentere en blogg. Men du sier ikke “du er ikke akkurat tynn” til ei skjønn og slank jente!!!

   Skjerp deg, og gå og få deg en annen hobby enn misunnelse! FLAUT!

   Ida; du har en super kropp! Regner med du begynner å bli herdet for sånne useriøse kommentarer? 🙂

   Klem, S

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg