PEN

God kveld, små nisser! Jeg skjønner ikke hva som skjer, jeg har så sykt julestemning at alt og alle er nisser, alver, reinsdyr og juletrær. Har ikke hatt så julestemning på mange år, og det er ikke desember en gang.

Klart jeg skjønner hva som skjer. Jeg sitter jo og ordner med julekalenderen til dere! Klart jeg hører bjelleklang og lukter pinnekjøtt da. Eller så er jeg bare blitt helt koko av å sitte inne i joggisen i så mange dager.

En kombinasjon av hjemmekontor og vinterkulde gjør at jeg går litt i hi.

Der har dere grunnen til at det har vært svært få bilder av meg på bloggen den siste uken. Glemt helt å pynte meg. Men begynner i morgen, altså!

Tilbake til JULEKALENDEREN! Det kommer til å bli lagt ut en ny luke klokken 7 hver morgen. For å vinne det som er i luken må man skrive en kommentar under luke-innlegget, og så trekker jeg en vinner hver kveld. Flott, da har vi det på plass.

8 kommentarer
  1. Det blir spennende! Jeg har også sykt julestemning, men har forbud mot å spille julemusikk, drikke julebrus o.l. til første desember… Snaaart der! 😀

  2. Hehe, det er koselig med julestemning! Gleder meg til imorgen, da er det offesielt “lov”, hehe. Artig med julekalender da 😉 Gleder meg til å se.

  3. Åh, gleder meg til julekalenderen! 😀 Så heldig du er som har fått julestemning allerede! Her fins det ikke julestemning for fem øre, og det hjelper ikke akkurat at det ikke finnes snø utom døra… Må nok sette meg ned og skrive julekort, ta frem adventsstjerner og det som er, hihi 🙂

  4. Jeg pleier heller aldri å ha julestemning, men i år kommer den snikende. Og det uten julekalender!
   Får sitte klar klokka 7 hver morgen i desember fremover da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg