SOL PERMANENT MAKEUP

I dag var dagen hvor jeg tok permanent makeup på øyenbrynene. Jeg gledet meg som en unge, og merkelig nok gruet jeg meg ikke i det hele tatt. Kanskje fordi jeg har sett Sol jobbe før, og vet hvor flink hun er. Når man er i trygge hender er det jo ikke så mye som kan gå galt. For la oss være ærlige; å tatovere seg i ansiktet er vel det dummeste man gjør om man ikke er sikker på at den som utfører jobben faktisk kan jobben sin.

Den hyggelige salongen i Professor Dahls gate 8, rett ved Bogstadveien. 

Sol blandet disse to fargene i mine bryn, ettersom jeg var redd for å få for mørke bryn.

Tegnet opp og klar! Dere ser vel tydelig på bildet hvor jeg mangler hår i brynene mine?

To trøtte damer som koser seg med kaffe. Her er vi ferdig med brynene! 

Svar på spørsmålene deres:

Hva koster det og hvor lenge etter må man etterfylle?

Prisene finner dere HER. 2 gratis refill er alltid inkluder i prisen, man bør etterfylle ganske tidlig om man ønsker at fargen skal holde seg.

Jeg lurer på om man må fjerne alt av øyenbryns hår når man skal gjøre det?

Nei nei nei! Det nappes rundt, men øyenbrynene blir stående som de er. Det er meningen at man skal fylle inn farge der det trengs i brynene, man skal jo ikke lage helt nye bryn. Poenget er å framheve og forbedre utgangspunktet. Sol bruker en metode hvor hun tatoverer bittesmå hår inni ditt eget bryn, det ser kjempenaturlig ut – til og med når man studerer dem på nært hold. 

Hva skjer med øyenbrynene dine? Vokser de fortsatt som normalt?

Jepp! Ikke noe hokus pokus der : ) 

Gjør det vondt?

NEI! Haha, ble helt sjokkert over hvor lite vondt det gjøre. Vil si at det er dobbelt så vondt å nappe brynene. Man får bedøvelseskrem før behandlingen. Det er ikke vondt når man er ferdig heller, føles bare litt som å være solbrent på øyenbrynene. Ingen hevelse eller rødhet etterpå – i hvert fall ikke på meg!  

Hvor lenge varer det?

3-5 år etter at du har tatt de to etterfyllingene som er inkludert i prisen.

Er  fornøyd, og er faktisk klar for mer øyenbryn når jeg skal tilbake og fylle. Måtte jo bare starte forsiktig – siden jeg er litt pysete.

Slik ser brynene ut her jeg ligger nå! Hva syns dere? Skal få tatt noen nærbilder i morgen og vise dere litt bedre. 

Dere finner nettsiden til Sol her, og Facebook her!

33 kommentarer
  1. Wow, ser jo helt naturlig ut 🙂 Kjempe fint ble det. Lenge vurdert å tatovere bryn jeg også men har ikke helt turt enda.

  2. Så utrolig kult! Jeg har selv nesten ingen øyebryn eller noe hår på enkelte steder, og er fullstendig avhengig av sminke når jeg går ut av døren! Tanken om tatoveringer har slått meg og, men hadde aaaldri trodd at det ville bli SÅ bra som på deg og de på de andre bildene! Men, jeg lurte på en ting, og det er om fargen er permanent, eller om det må etterfylles resten av livet (og evt, hvor ofte)?. Du ser absolutt strålende ut, Ida 🙂

  3. oi så pent det ble:)hadde aldri gjettet at det vat tatovert på,det ser jo helt naturlig ut:)kommer sikkert til å gjøre dette selv nå neste gang jeg er i oslo:)

  4. goshamei, det ble veldig fint! ikke sånn man ser for seg, russisk-style (hihi, streeeek). Jeg og har lyst! litt kjipt at jeg bor i nærheten, men hva er vel ikke bedre enn ei meget god unnskyldning til å ta seg en tur til Oslo 🙂 PS. på det bildet der brynene er tegnet opp, nest øverst, var du syyykt lik blondinbella!

  5. Åh, jeg gjorde det selv for et år siden ca, det er virkelig det beste jeg har gjort med meg selv!! Bryn er så enormt synlige, og da bør de se bra ut også!! De ble kjempefine, Ida!

   Apropos fine bryn, burde vel strengt tatt ha nappet mine for altfor lenge siden. HEHE.

  6. Åh, så fint det ble! Synd ikke Sol holder til i trøndelag, er veldig skeptisk til de forskjellige salongene.. Er jo ikke alle som er like flinke.

  7. Jøssemin så flotte bryn du fikk!! Det ser jo råbra ut! Nå ble Ida Wulff ENDA penere, og DET trodde jeg ikke var mulig da du har et perfekt utseende fra før av 😉 Tidenes komplemang, men du fortjener det 🙂

   Stor klem fra meg 🙂

   Svar fra Ida: såå snilt sagt, tusen takk

  8. Har selv vært skeptisk til tatovering av bryn, med tanke på om det blir naturlig eller for “påtegnet”, men dette ser jo kjempe fint og naturlig ut. Utrolig kjekt å slippe å drive med det styret da, er definitivt bryn jeg bruker lengst tid på om morgenen……..Vurderer å bare tatovere de og slippe driten!

   Forresten Ida, du som er så skjønnhetsinterressert, kanskje youtube kanalen min er noe for deg? http://www.youtube.com/user/TonjeSophie (Makeup tutorials etc)

  9. Åååh, det så jo utrolig naturlig ut! Jeg og vil!! haha! Vet du hvor de har tilsvarende salonger i Stavanger? Som Sol ville anbefalt? Jeg er redd for å velge feil tattovør/permanent makupartist og se helt for jævlig ut etterpå! men trenger sårt å få det gjort, ettersom jeg bruker mer tid på å tegne øyenbrynene mine om morgenen enn jeg gjør resten av sminken min til sammen.

  10. Vart jo råbra 😉 Veit du om noken i Bergen eller Sogn og Fjordane som drive med det? Litt langt å reise til Oslo…

  11. Heisann!
   Så fine brynene dine ble! Lurer på hva metoden som ble brukt heter? Bor i Bergen, så vil gjerne sjekke om det er noen her som bruker samme metoden 🙂

  12. […] mer info les gjerne innlegget til Ida Wulff, det var dette som overbevisste meg. Ellers har Solvår BLOGGog instagram (@solhegge) hvor man […]

  13. Hei Ida!

   Hvor lang tid tok det før det du tatoverte på forsvant? Hvis det har forsvunnet? Synes du skrev her at du hold på å la brynene dine vokse ut?

  14. Charlotte: Hei 🙂 Det har ikke forsvunnet helt enda, men det begynner å bli ganske svakt. Fått litt rødskjær etter så lang tid, ettersom jeg tatoverte en såpass lys farge. Men ja, at brynene mine vokser ut har jo ingenting med tatoveringene å gjøre.

  15. Okei, skjønner 🙂 Tenkte kanskje du mente at du ville ha “tilbake” dine naturlige bryn på en måte. Er der selv, har tatovert, men tar nok sin tid før det forsvinner gitt!

  16. Hei Ida!

   Jeg lurte bare på hvor mye hun tegnet der du allerede har bryn?

   Jeg vurderer å gjøre dette før jeg muligens må ta cellegift, så tenkte det var lurt viss det ser ok naturlig ut under hårene også, viss de skulle falle helt av. Eller blir det bare flekkvis der man har lite hår når man begynner å tegne på? Blir glad for svar! 🙂

  17. Susanne: Hei! Hun tegnet over alt hvor jeg hadde bryn, hvis jeg forstår spørsmålet ditt riktig. Slik at hvis håret på øyenbrynene dine skulle falle av, så vil tatoveringen din utgjøre et helt bryn. Ønsker deg god bedring <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg