VINTERMORGEN

Goood morgen! I dag fikk jeg familien til å vekke meg når de dro på jobb – så jeg er litt for tidlig oppe, til at det faktisk er juleferie. Men jeg har bestemt meg for å snu på døgnrytmen min; legge meg tidligere, våkne tidligere. Jeg har lakenskrekk, og ligger oppe til jeg har sett meg mett på en eller annen TV-serie, lest litt bok – og rundet internett. De eneste som er våkne på Twitter når jeg legger meg, er “Teenquotes” som ber meg retweete “Lustinbieber” for å få 500 nye followers. Livet, dere…

Så nå er jeg altså oppe, og dagen er full av gjøremål. Pynte juletre, blant annet! Jeg må gjøre det alene i år, slik at det kun er hvitt og sølv som havner på grenene.

… Men først skal jeg se meg mett på Gossip Girl, siden jeg ikke har tenkt til å gjøre det i natt. Har en hel sesong til gode, wihu!

7 kommentarer
  1. åh, verdens deiligste bilde!
   Jeg håper det er google? Ellers blir jeg mektig sjalu..

   Svar fra Ida: det er fra Weheartit! I wish, hehe 😀

  2. Plastikktre med kun hvitt og sølv!?! neei Ida, du dreper jo julestemningen. Det skal være rødt, grønt og koselig 😉

  3. Har god tro på juletreet deres, bra du tar saken i egne hender for å få det fint! hehe 🙂 Lykke til!

  4. Jeg har enda ikke sett en hel Gossip Girl episode enda. Er ikke det litt utrolig? Om det er fordi det er dårlig eller om jeg er treig, det veit jeg ikke. Men, jeg har endelig kommet dit at jeg skal skaffe meg en sesong, og prøve å se 🙂

  5. Elsker sesong 6 av Gossip Girl. Spesielt siste episoden, ble helt forelska jeg! Utrolig trist at GG er slutt for alltid da!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg