SNØBALLER OG FAMILIEKOS

Brr… Håret har endelig tørket, og fingrene har endelig tint etter den heftige snøkrigen jeg hadde med pappa etter kveldens familieselskap. Jeg syns han fortjente en snø-tupè, og til gjengjeld fikk jeg ansiktsmaske av snø. Er det rart det er krig i verden, sier jeg bare!

Alle, inkludert meg selv, har gått rundt og mast om at “nå er det juuuul” i nesten en hel måned, men nå ER det jul! God jul til dere, mine kjære lesere Håper dere har det bra, og at dere får en koselig feiring i morgen med noen dere bryr dere om.

Her i hjemmet har julen virkelig ankommet. Jeg fikk bestemme over juletreet, men det kan se ut som om jeg tapte fighten i resten av huset. Røde lys, røde tulipaner, røde nisser, røde julesokker, røde løpere på bord. Jaja, jeg overlever.

I går hadde vi 4 i den nærmeste familien en utrolig koselig kveld med raklett, rødvin, godteri og Alias-spill. Vi “barna” slo de voksne ned i støvlene – det føltes godt!

Og i dag kom samboer innom med gave! Så kooselig! Jeg liker egentlig ikke å få gaver, men det er lov til å like det noen ganger likevel. Nå skal jeg hoppe til sengs og lese litt bok på iPhonen fram til jeg sovner. Kommer til å drømme om pinnekjøtt i natt!

11 kommentarer
  1. E-bok på telefonen er genialt når man ikke tør å lese fifty shades of grey offentlig. Evt bare fordi skjermen er lys mens du leser. Hørtes ut som om du hadde en superduper lillejulaften. Håper resten av jula blir like bra. Jeg for min del må jobbe, og drar tilbake til kald og tom leilighet allerede 2. juledag…

  2. For et par uker siden så skrev du om en side som man kunne lure netflix med, slik at man fikk mere utvalg kunne du ha skrevet hva den siden er igjen?

   God jul, håper du får/har hatt en fin feiring med familien din 🙂

  3. Ikke dumt med de øyenbryna altså. Som blondine er det et slit å drive å tegne på hver dag, og i løpet av dagen bli øyenbrynløs 😛 Looking good uansett. God jul 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg