HOW’S YOUR HAIR?

Husker dere at jeg planla tidenes jentekveld i desember? Det var ikke hvilken som helst jentekveld, det var nemlig warm up party for Pantenes comeback i Norge og nettsiden How’s your hair!

How’s your hair ble lansert I DAG, og er en side hvor dere kan finne inspirasjon og hjelp til alt dere måtte lure på av hår. Jeg skal være gjesteredaktør på siden, og skal dele alt fra hårtips til how to-videoer. Dere spør meg jo mye om hår, så nå vet dere hvor dere skal gå for å finne svar! På forsiden kan dere lese et lite intervju med meg – flere goodies kommer veldig snart!

Men tilbake til festen! Jeg inviterte et lass med jenter som får meg til å smile, og kombinert med vin, tapas og Pantene-goodiebags, ble det en girls night det kommer til å bli vanskelig å overgå. Pantene sin stylist kom og ordnet jentene på håret, så alle ble – og følte seg kjempefine.

Håper dere er klare for et bildedryss 

Fineste jentene mine! Og gøyeste jentekvelden på hundre år. Skulle ønske jeg kunne invitere alle dere også, alle burde få oppleve en kveld med min jentegjeng. Vi ble ganske så bortskjemte etter denne kvelden, og jeg hørte noen snakke om at vi burde begynne å få besøk av stylister på hver girls night… Haha.

Ikke glem å klikke inn HER for å lese intervjuet mitt, samt mye annet (som er litt mer) nyttig.

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Pantene

12 kommentarer
  1. For en drøm av en kjole, Ida!! Hva heter modellen? Vet du om det fortsatt er mulig å kjøpe den noen plass? Sjekket Second Female ++ sine sider, men finner den ikke noen plass 🙁

   Svar fra Ida: vet ikke hva modellen heter. Jeg kjøpte den på vareprøvesalget hos Storheil Agenturer, så regner med at den kommer i butikk mot vår/sommer 🙂

  2. ÅÅ skulle ønske du noen gang inviterte lesere med på sånne ting! Det ser så innmari gøy ut. *Ønsketenke** vet det høres helt pling i bollen ut men. Hadde vært gøy! Gleder meg til du skal legge ut hårvideo =D

  3. FINE dere er <3 Kan du ikke vise på video hvordan du krøller håret ditt i hverdagen? Trenger tips til hvordan man gjør det KVIKT!

  4. Wow, for noen kule bilder! Du er dødspen jo 🙂 Heldige som fikk håret fikset! Jeg er HÅPLØS når det kommer til hår..

  5. Hei Ida! 🙂 Ville bare oppmuntre deg med å si at du ikke er alene om frizzy, krøllete hår med et enormt volum! Har du noen gode tips til hårkur/shampo/balsam som både gjør krøllete hår glattere, pluss å pleie håret så det kan vokse ut og bli friskt? Hadde satt stor pris på det!

   Stor klem! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg