SPRØYTER

Reisen til Brasil med Kirkens Nødhjelp nærmer seg med stormskritt, i går var vi hos Reiseklinikken og tok vaksiner. Jeg har aldri vært redd for verken sprøyter eller å fly, men det er akkurat som om det kommer med alderen. For nå er jeg plutselig litt redd. Men heldigvis bare litt.

1. Redd?! Hva mener du. Jeg smiler jo som bare det – oookey,  here we go! 2. Å FYYY….. 3. Vil ha mammaen min. 

Jaja, nå er vi hvert fall vaksinerte! Og godt er det, når vi skal ut og bo i regnskogen. Den ene armen min er så støl at jeg så vidt klarer å løfte den, er det normalt?

Nå skal jeg besøke en venn som har flyttet i ny leilighet, så får løpe! Beklager at det er så dårlig blogging om dagen, jeg løper egentlig bare rundt og gjør ærender. Mye smått og stort som må ordnes når jeg skal reise så mye framover. Hei så lenge!

12 kommentarer
  1. jaa det er vanlig at du blir litt støl i armen etter en sprøyte! haha. kos deg i brazil, fine du 🙂

  2. Å vere støl i armen etter vaksine er helt normalt! Det går fortere over om du beveger deg, men det gjør ofte vondt. Vaksine = Ikke gøy

  3. Ja, det er helt valig å være støl i 2-3 dager (!!). Men sånn er det når man skal sikre seg avstand fra sykdommer :-p

  4. Hei Ida!

   Tror det er helt normalt at man blir litt støl i armen etter en vaksine. Spørs sikkert litt på hvilken. Det er nok verdt det for turens skyld uansett tenker jeg!:)

   Men jeg har et spørsmål om noe heelt annet, nemlig persere. Vi har selv en 7 år gammel gutteperser (tror forøvrig han er avstandsforelsket i bella) som sliter med floker. Så nå vurderer jeg å bare klippe av pelsen, sånn som du har gjort med bella. Har skjønt at du tar henne med til dyrelegen for klipping, men må hun i narkose for hver gang eller får hun noen bedøvende medisiner av noe slag?

   Hadde satt stor pris på svar:)

   Liker bloggen din veldig godt, kunne skrevet masse rosende ord, men jeg sier bare tipp topp tommelopp!

   Svar fra Ida: Hei! 🙂 Uff, floker er ikke noe gøy.. Ja, hun har vært i narkose hver gang. Det er helt nødvendig for å få klippet over alt, blant annet i “armhulene”. Bella ville nok ikke funnet seg i det i våken tilstand, hvertfall :p

  5. Helt normalt, min arm ble også sånn når jeg tok vaksiner til Bali turen min! Var sånn endel dager! Ps. dro på volvat idag og fjernet de føflekkene, var som du sa, bedøvelsen litt vond, resten kjente jeg ikke 🙂 Takk for støtten!

   Svar fra Ida: så bra du fikk gjort det!

  6. Om det er normalt det vet jeg ikke, men skal til Rio selv og etter vaksinen var jeg litt usikker på om jeg i det hele tatt hadde noen venstrearm! AU! Satser på at det er verdt det;-)

  7. Oooh, jeg har vært på begge plassene 🙂 var der i 3 uker i fjor i mars med linja mi på folkehøgskole. reiste rundt omkring i brasil 🙂 rio likte jeg kjempegodt, det var et av favorittplassene mine der 🙂 bare vær forsiktig der, kriminaliteten er ganske høy.. ha et godt tak i veska di 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg