HOME OFFICE

Det er såå deilig med sol i Oslo om dagen. Våkner opp hver morgen, og får meg selv til å tro at det er sommer. Den spøken varer helt til jeg går ut i bitende kulde, men hello. Gøy så lenge det varer.

I dag har jeg hatt hjemmekontor. Nå nærmer det seg lunsjtider, så da skal Idabestis og jeg ut og handle inn litt til Brasil-turen. Må ha heftig solrem og noen basisplagg, som T-skjorter og shorts. Minikjoler og pyntesko skal få bli igjen hjemme på denne turen, haha…

Etter shopping bærer det rett på trening, som dere kanskje kan se. Kroppen er jo litt skranglete pågrunn av vaksiner i armen, sting i låret og beinhinnebetennelse, men det faktum at jeg føler meg som en gammel dame, skal ikke stoppe meg. Haha, tragisk!

12 kommentarer
  1. Skulle lage kylling i dag, og den første siden jeg tenkte på å sjekke om “oppskrifter” var bloggen din!
   Og herregud så saftig og god den kyllingen ble, ville nesten ikke ha saus på den engang for den ble så god! Prøvde med å ha den i noe kylling og stek paprika aktig krydder marinade, ble kjempe godt!

   Svar fra Ida: oooh, så bra! 😀

  2. Gleder meg til å lese om turen deres : )

   Men har lest at du sliter med beinhinnebetennelse, noe som jeg også gjør. Men etter å ha spurt bloggleserne mine fikk jeg mange gode tips (som også du har fått), men tenkte jeg kunne gi de beste til deg.

   1: ikke slutt og løp, men skaff deg gode sko og ikke løp i mer enn 20-30 min om gangen (jeg bruker mizuno sko og de er kjempegode! <3 )
   2: Løp med 2 % i stigning på mølla eller mer. Dette har hjulpet meg veldig i hvertfall! Ble skrekkslagen av tanken om å løpe med stigning, men 2% er ikke mye forskjell faktisk.
   3: Masser leggen(e) hver dag, og evt skyll dem med varmt og iskaldt vann om hverandre når du dusjer, eller fyll opp to bøtter du kan sette beina oppi 😀

   Det er i hvertfal de tipsene som har funket best for meg. Ellers så finnes det jo mange behandlinger da 🙂

   Håper du blir kvitt betennelsen snart! Vet hvor plagsomt det er -_-

   Svar fra Ida: tusen takk for gode råd – som jeg definitivt skal følge! <3

  3. Hvor er vinglasset fra? Hvilket merke er det?

   Svar fra Ida: Hmm.. Rosendal? Vet ikke helt om det skrives sånn :p

  4. Åj! Nå har jeg ikke besøkt bloggen din på en stund. Og du begynner jo å ligne mer og mer på Fotballfrue i innleggene dine. Det var veldig synd! Du er jo egentlig mye tøffere enn henne.

  5. Kos deg i Brasil 🙂 seilte der i tre mnd, veldig mye bra 🙂 burde bade på ipanema og jogge og trene i morsomme treningsapperater som står åpent for alle.. Er også vanvittig mye bra self-service. Man kjøper mat per/kilo. Og Jesus skulpturen må dere besøke en dag man faktisk kan se den! Vi så den i 1 sek bare, for mye skyer. Ha en herlig tur og husk engelsk kunnskapene er dårligere en bestemor på 95 sine 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg