IF I CAN DO IT, IT CAN BE DONE

Klamrer meg fast til senga, holder meg fast i kjøkkenbenken, slenger meg langflat på gulvet i gangen, gjemmer nøkler og joggesko for meg selv for å ha en unnskyldning til å ikke dra. Likevel kom jeg meg på trening i dag. Klarer jeg, så klarer du!

12 kommentarer
  1. Morsom at du vil, men ikke vil, og bare hiver deg i det likevel. En ærlig sak (føler trening glamoriseres så veldig for tiden). Flink! 🙂

  2. Haha, dette høres litt ut som om jeg er en crazy-dame, meen, hvor er de svarte bootsene som står på gulvet der i fra? hahha, må le av meg selv.

   Svar fra Ida: hehe 😀 Sixtyseven! Mine er fra baresko.no.

  3. Hei:) husker du snakka om kattesanda du kjøpte hos veterinæren til Bella. Du sa at den klumper seg der hun tisser? Jeg kjøper bare på butikken og den er så dårlig…. Spørsmålet er hvor mye den hos veterinæren koster og hvor lenge den holder? Håper på svar 🙂 Du er best, Ida:):)

   Svar fra Ida: ja, den på butikken er ikke mye å skryte av! Hmm, tror jeg betaler rundt 200 kroner for 10 liter. Varierer litt hvor lenge den varer, men kanskje 2-3 uker hvis du er flink til å rense ut av sanden underveis.

  4. Ida, hva skjer med blogawards? Skal dere i chills fortsatt arrangere det?

   Svar fra Ida: jeg jobber ikke i Chills lengre, og vet derfor ikke hva som skjer med Bloggawards. Det må du spørre Trine Grung om 🙂

  5. Jobber du ikke i Chills lenger? Hvor er det du jobber nå?

   Ga opp treningen selv i går… og i dag fordi det må ryddes for å få gjester i kveld, og jeg må rekke forelesningen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg