BLOG GIRLS

Wohoo, endelig helg! Denne helgen har fineste Kristina kommet på besøk til Oslo, så vi skal henge sammen og ha det gøy hele helgen. I dag har vi vært på en liten shoppingrunde, og spist god lunsj.

Dette kommer til å bli litt av en helg… Jeg hater jo Kristina fordi hun er så besatt av trening, og hun hater meg fordi jeg ikke er pelsmotstander. Blir heftig putekrig i senga i natt, for å si det sånn!

Kos kos! Men det skal nevnes at vi blir forvandlet til noen kløner når vi er sammen. Sklir, snubler, dulter og klumser borti alt. Vet ikke helt hvorfor, men vi har en sånn fnise-effekt på hverandre.

Dessuten er Kristina sykt bloggnerd. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å blogge nå, men hadde ikke noe valg.

Kristina: dette blir en bra blogghelg!

Ida: mmhmm…

Kristina: nå skal jeg blogge! Skal ikke du blogge?

Ida: mmmhmm….

Kristina: HAR DU IKKE MED DEG MAC?!!! 

Så i helgen blir det sikkert bloggoverdose. Og mat-overdose! Vi har sjekket inn på Clarion Hotel Royal Christiania, og i kveld skal vi ligge i senga og spise, og se på Idol. Dessuten har vi vært på Godteslottet og hamstret smågodt… Wish me luck.

9 kommentarer
  1. lite skryte av at du ikke er pelsmotstander, men fint å si ifra at man er hjerteløs.normale folk med et hjerte er imot at andre skal lide. men å sitte et helt liv i et lite bur er vel ikke noe lidelse i ditt hode.ikke alt kan kjøpes for penger empati feks.

   Svar fra Ida: må være kjipt å være skada, god bedring <3

  2. Skal dere på bursdagsfesten til fotballfrue? Eller er det ren tilfeldighet at dere er booket inn på samme hotell på samme dag?

  3. Hvilken restaurant er dette? Ser godt ut!

   Svar fra Ida: Sushi & Wok, på Majorstua 🙂 Rett ved siden av Colosseum kino. Anbefales!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg