SICK BUT HAPPY

For en fin kveld det har vært. Jeg er hjemme fra pizzakveld med de fine leserne mine, og de var så søte! Jeg var jo så redd for at ingen skulle komme, men de kom  Haha, bare synd jeg ikke hadde helt kontroll på stemmebåndet mitt, å prate var virkelig en utfordring i dag. Mitt forsøk på å delta i samtaler, ble vel mer som en raspende motorlyd i bakgrunnen.

Men! Mer om pizzakvelden i morgen – må få tilsendt bilder fra fotografen. Nå skal jeg pakke meg inn i dyna og gråte meg i søvn, jeg har så vondt i halsen at jeg føler jeg blir kvalt. Arggg. Men likevel innmari glad, etter en koselig kveld med leserne.

Er ikke helt sikker på om dette er et bilde av Bella eller meg, er vanskelig å se forskjell akkurat nå. Men, god natt!

12 kommentarer
  1. Haha, så søt Bella er! Får meg til å savne katta min ettersom jeg bor i London nå, men får heldigvis sett han i påsken!
   Håper du får stemmen tilbake snart 🙂

  2. Haha! Sykt søt Bella 🙂

   (Forresten, mailen og navnet til den som har kommentert før meg kom opp i feltene her. Kan kanskje være greit å fikse på, siden det står at mail ikke vil bli publisert..)

  3. Haha herregud bildet var morsomt i seg selv, men den kommentaren under gjorde at jeg knakk sammen! 😀

  4. Hahah! er innom bloggen din i ny og ne og lika humoren din 😉 haha og den katta di tar kaka!!! Love it… katten din e ei ekte Brygle ! 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg