DEN STORE PAKKEDAGEN

Jeg er tilbake i Oslo, og dagen i dag har gått med til å pakke. Og løpe rundt og kjøpe ting. Og løpe opp og ned i vaksekjelleren. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har løpt ut døren fordi jeg glemte å kjøpe noe. Men nå er til og med regnponchoen i hus, så nå kan jeg konsentrere meg om å få plass i kofferten.

Er så usikker på om jeg skal døgne eller prøve å sove litt. Må dra hjemmefra litt over 4 i natt, og jeg bruker alltid så sykt lang tid på å komme meg fra koma-tilstand til våken tilstand. Vi skal jo reise i 15 timer (mellomlanding i Paris), så jeg tenker at jeg kanskje døgner, og heller sover på flyturen. Jeg klarer ikke bestemme meg, hva ville dere gjort?

Pakkingen er liksom tredelt, det er det som gjør den litt tricky. Vi skal sove i regnskogen, vi skal på sightseeing i storbyer, og vi skal besøke slum. Så det skal bli spennende å se hva kofferten inneholder når vi kommer fram til Brasil, mulig jeg har bommet helt. Men alt kan kjøpes! Heldigvis. Det er mitt trøstemotto når jeg blir oppgitt over pakking.

Og, dere! Nå har jeg kjøpt meg speilreflekskamera igjen! Så da blir det litt bedre bilder her på bloggen. Hipp hurra!

23 kommentarer
  1. Super fine sandaler Ida! Hvor er de fra? Ser ut som du har fått med deg essensielle, hilsen fra tidligere backpacker !

   Svar fra Ida: de er fra Steve Madden! 🙂

  2. Lykke til med pakkingen og god tur! Jeg pleier som regel å døgne ettersom jeg ikke får til å sove når jeg gleder meg til å dra, samtidig som jeg skal dra grytidlig.Da har jeg automatisk noe å gjøre på flyet og, nemlig å sove, så da føles reisen kortere også 🙂

  3. Jeg hadde døgnet 🙂 Men er skummelt i tilfelle du ikke får sove på flyet da 😀 Det pleier nemlig og skje med meg! Hihi

  4. Døgne. Du får ikkje sove uansett. Det hadde vertfall ikkje eg klart. Eg er faktisk reisesjuk på dine vegne, hehe! god tur!

  5. Jeg sliter med å få sove på fly, så jeg ville definitivt holdt meg våken! Tiden går jo så mye fortere på flyet om man sover noen timer, og 15 timer er jo leeenge.

  6. Blir så spennende og følge deg på turen! 😀 Jeg pleier alltid å sove noen timer, i alle fall prøve og få noen timer på øyet, uansett om jeg må opp midt på natten og reisen er litt lang 🙂 På flyet varierer det så veldig om jeg får til å sove, så hvis du har litt ekstra søvn om det skulle bli vanskelig på flyet til tider, er det veldig verdt det 🙂 GOD TUR!!

   Svar fra Ida: blir nok døgning! Tusen takk 😀

  7. Brasil er et fantastisk land, jeg har bodd der et par måneder. Flyturen er dessverre skikkelig crap, men i mitt tilfellet har det funket å døgne og sove når man kommer frem. Du blir jetlagged med seks timer uansett, så du kommer til å være supersliten. Sov litt på flyet, men ikke legg deg i natt.

   PS: Spis masse acai con granola- det er helt insane digg i Brasil. Og gå på de små McDonaldsene som bare selger is – McFlurry får en ny betydning!

   Goood tur, Ida. Håper du er flink til å oppdatere med både bilder og tekst. Brasil er virkelig kontrastenes land og et land du umulig kan mislike!

   Svar fra Ida: takk for tips, gleder meg til å smake! 😀

  8. Min erfaring fra den type pakking til Kenya(kenyansk standard på hotellet, skolebesøk, slumbesøk, luksussafari) er at det aldri blir nok antibac-servietter, det var så mye rød finkornet sand! Ansikt, føtter, hår, hender – Overalt! Vanlig antibac var bare som å gni skiten rundt slik at man bare innså hvor skitten man egentlig var (vi hadde ikke tilgang på vask hver gang vi skulle spise). Vi ble også anbefalt å ta med et gammel par sko som vi kunne sette igjen etter slumbesøket.

   Nå vet jeg ikke hvordan det er i Brasil da 🙂

  9. bagasjen kommer mest ikke sannsynlig med på den ruten siden det er for liten tid i paris, skjedd med 3 stk på rad..Så ha med litt ekstra i håndbagasjen.

  10. Hvor er sandalene fra? De var sinnsykt fine! Driver å pakker selv, reiser til Bali om litt over en uke! God tur! 🙂

   Svar fra Ida: de er fra Steve Madden 🙂 Takk, god tur til deg også! Bali høres fantastisk ut.

  11. Ha en fantastisk fin tur!
   (Btw – hvor er de lekre sandalene fra?)

   Svar fra Ida: takk! 😀 De er fra Steve Madden.

  12. Det er alltid mitt motto også! Sier alltid til meg selv “hvis jeg har glemt noe nå så kan det kjøpes”. God tur til Brasil! Jeg har vært der før og det er virkelig fantastisk 🙂

  13. Hvor er sandalene fra? (Bare kødda siden alle spør om det) Men jeg lurte på hvor den fine hatten var fra? 🙂

   Svar fra Ida: hehe 🙂 Hatten er fra Forever 21!

  14. Herregud, det er ikke noe spørsmål!
   SOV!
   Å døgne er rett og slett smertefullt, og har ALDRi vært en god ide for meg i hvertfall :b
   Med hundre vekkerklokker på er du hvertfall sikret å stå opp, selv om det tar tid!
   Uansett kommer du til å være trøtt nok til å sove på flyet 🙂
   God tur!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg