NÅR LESERNE FÅR BESTEMME

Når jeg ikke klarer å ta enkle avgjørelser på egenhånd, hender det at jeg spør leserne mine. Skal jeg gjøre ditt eller datt? Skal jeg ha på meg den eller den? Skal jeg sove eller døgne? Skal jeg klippe håret mitt kort eller beholde det langt?

…………

Den gangen jeg spurte leserne mine om jeg skulle klippe håret mitt kort eller beholde det langt, burde jeg tenkt litt lengre. For leserne stemte for å klippe håret kort, så jeg klipte håret kort. Det var KJEMPEFINT den første dagen. Så fulgte 4 år med mange tårer foran speilet. For håret ble jo aldri ordentlig langt igjen.

Jeg skal lære dere noe. Spør aldri jenter om de syns du skal klippe deg kort. Hvis de syns at du har kjipt hår, svarer de nei. Hvis de er misunnelig på det lange, fine håret ditt, sier de ja. Det er helt sant.

I dag fikk leserne avgjøre igjen, så jeg døgner. Og nå begynner jeg å mistenke at dere bare er misunnelige på Brasil-turen, for jeg kommer jo til å sovne før jeg i det hele tatt kommer meg på flyplassen! Er fjern som en sopp, døgning er virkelig helt forferdelig. Tror ikke jeg har gjort det siden barneskolen, og nå husker jeg hvorfor.

MEN! Passet er klart, og jeg sitter med jakka på…. Selv om det er 1,5 time til taxien skal plukke meg opp. MÅ.IKKE.SOVNE.

Jaja, da blogges vi sikkert ikke før jeg er på plass i hotellet i Rio De Janeiro! Om sånn cirka et døgn. Krysser fingrene for god søvn på flyet, selv om vi vet at det er mye å håpe på.

22 kommentarer
  1. Og ha egne meninger er da et must. Greit å spørre om råd, men selvsakt sier andre jenter ja om du spør om slikt. misunnelse vettu.

   Ha en fin tur da c”,)

  2. Du er så fin, Ida! Liker veldig godt håret ditt, jeg 🙂 Masse good tur, håper dere får sove på flyet! Gleder meg til oppdateringer fra Brasil 😀

  3. Haha, regner med at de fleste er sjalu på Brasil-turen, inkludert meg. Men om jeg hadde lest innlegget under litt før ville jeg anbefalt deg å sove et par timer. Selv om det er grusomt å våkne etter så lite søvn så fungerer man mye bedre på den lille søvnen iløpet av dagen enn 0 timer søvn. Håper likevel du klarer deg fint og får en fin tur!

  4. Ha ha, det nettopp derfor jeg spør kamerater om bikini/ antrekk o.l.
   Nesten alle venninnene mine hylte “Klipp deg koooort”, så ja.. Det var drit sexy i en uke, og nå ser jeg ut som en liten feit gutt.

   Hurra for extensions 🙂

  5. Måtte du søke om visum når du skulle reise til Brasil. eller holdt det med passet? 🙂

   Svar fra Ida: nei, det holdt med passet 🙂

  6. Oi shit en blogger som drikker vanlig Cola. Naa har jo til og med andrea badendyck(?) begynt og slanke seg.

  7. Haha, det med at jenter sier at man burde klippe seg bare for at de syns du har fint hår er feil.. For min del hvertfall.

  8. men du er jo like nydelig uansett ! Og jeg tror ikke du har sett bedre ut ever, du er nydelig ! Og du kler utrolig godt lengden på håret 😀

  9. Jeg var aldri med i denne avstemningen, men har flere ganger tenkt at ÅH, IDA. Du passet faktisk det veldig blonde håret i bob. Det samme gjelder meg selv. Jeg ser litt liten og rund ut med lengre extensionhår, som jeg nå har tatt ut. OM JEG SAVNER DET? Ja. Men kler kortere hår best. Desverre.

  10. Hva slags produkter bruker du i håret for at det skal holde seg rett? Blir det ikke krøller/ krus når det er fuktig i lufen eller reiner ute?

  11. Hei Ida,

   Ikke klipp deg, håret ditt er kjempfint,:))

   God tur til Brasil, Jeg skal resie snart også, hvis du vil ta en tur til min byen, du er Velkommen.

   Hilsen

   Valdilene Carvalho Vikene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg