SOL, BØKER OG BORDTENNIS

Goood morgen! Som dere kanskje skjønner, skjer det ikke mye spennende her, så jeg har ikke stort å underholde dere med. Jeg sluker bok etter bok, knuser mamma i bordtennis, blir knust av pappa i bordtennis, spiser sinnsykt god mat, ligger i solen og svetter, sover – og så gjør jeg alt det der igjen.

Nå har vi nettopp spist frokost på terrassen, og skal opp til bassenget. Bassenget som hører til leiligheten er ikke min store favoritt, men det er et greit alternaltiv når vi ikke skal ligge i solen så lenge. Det tar jo litt tid å få hele troppen med tilbehør på stranda, og i dag skal vi faktisk bruke mesteparten av dagen på å kjøre inn til Las Palmas og henge der.

Er det noen som har noen sleipe bordtennis-triks til meg btw? Jeg MÅ knuse pappa, det klikker for meg hver gang han vinner. Er redd det går utover familieidyllen snart… 

4 kommentarer
  1. Heihei! Reiser til Playa del Ingles på lørdag, lurer litt på hvordan kveldstemperaturen er! må man ha lengermet/langbukse eller går det bra med sommerkjole ? 🙂 Noe å anbefale i det området? Har aldri vært på Gran Canaria før !

   Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så deilig da! Det er kjølig på kveldene, jeg syns selv det er alt for kaldt for å gå med sommerkjole. På dagen er det mer enn varmt nok, men på kvelden ville jeg nok hatt noe varmere. Jeg er ikke særlig kjent i Playa Del Ingles, men det er fint i Meloneras, tar 5 min å kjøre dit! Koselig å spise ute der på kvelden, samt shoppe litt.

  2. Godt å se noen i normalt antrekk i syden 🙂 Ikke høye heler, moteklær, pintrange klær og uten nøye planlegging av antrekk før avreise 🙂 Du er fantastisk! Kos deg på ferie 🙂

   Svar fra Ida: haha! 😀 Skulle ønske jeg klarte det! Takk

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg