PERMANENT MAKEUP DEL 2

Husker dere at jeg var hos Sol og tatoverte brynene mine i februar? På lørdag dro jeg tilbake for å fylle på. Når man tar permanent makeup på brynene, skal man fylle på 3 ganger for et resultat som holder lenge.

Fineste Sol! For dere som er skeptiske til permanent makeup, kan jeg bare fortelle dere at det er Sol folk går til når de har fått et mislykket resultat et annet sted.

Permanent makeup på brynene varer i 5-6 år. På mine bryn har Sol brukt fargene pebble og camo 100, altså en blanding av de to lyseste fargene. Jeg er kjemperedd for å få for mørke bryn, ettersom jeg har blondt hår. Jeg er så innmari fornøyd med fargen, og det var gøy å høre at mange har spurt om å få samme som meg etter at jeg var der sist 🙂

Sist jeg var hos Sol, svarte jeg på spørsmål fra dere i et blogginnlegg. Det kan dere lese her. Nettsiden til Sol kan dere besøke HER, og Facebook-siden HER.

Disse to bildene er tatt to timer etter at jeg var hos Sol. Som dere sikkert ser, ser det helt naturlig ut, og det beste er jo at man kan gå rett på fest etter behandling. Det gjør ikke vondt, og man blir ikke rød og hoven.

Skal vise dere noen nærbilder etterhvert! Og så har jeg fått med meg noe kjempespennende sminke som jeg skal teste ut, så Sol får dere se mer til her på bloggen!

//Sponset behandling

14 kommentarer
  1. Det ser veldig naturlig og fint ut 🙂
   Ville bare si ifra at du har skrevet at det ER Sol folk går til når de får et mislykket resultat. Det skulle sikkert stå noe annet 😉

  2. Kjempefine bryn:-) Har hatt lyst til å tattoere bryn selv, siden jeg ikke klarer å nappe/tegne og sånt selv,, Men nå som du har tattoert bryna, shaver du vekk alt håret der, eller napper slik at det kun er hår der det er bryn liksom? Håper du skjønner dilemmaet mitt he he Har som sagt kjempelyst på bryn selv!

   Svar fra Ida: nei, man rører ikke sine egne bryn! 🙂 bare napper det som er uønsket som vanlig!

  3. Hvilken metode brukte hun på deg?
   Skyggelegging? Hårstrå? dybdeteknikk?
   Hvor mye koster tilsvarende behandling? 🙂
   Dette har jeg kjempe lyst til å prøve 😀

  4. Du er jo bare helt nydelig, og brynene har blitt kjempefine! Har selv leenge snakket om å ta permanent makeup på brynene, og har veldig lyst til å dra til Sol når jeg ser hvor fint resultatet blir 🙂 Tuusen takk for supert tips! Vet du om det er lang ventetid?

   Svar fra Ida: tuusen takk! 🙂 nei, det er jeg ikke sikker på, men tror det kan lønne seg å bestille i god tid, vet at hun er en travel dame!

  5. Brynene dine er jo bare helt nydelige! Fargen ser perfekt ut 🙂 Men nå må du ikke glemme 30 days challange!!

  6. Former de dem også eller klarer du å nappe de slik? Bryn er så vanskelig og dine er rett og slett helt perfekte! 🙂

  7. Elsker brynene dine, jeg vil også ha sånne fine bryn! 😀 Men du, hva skjer med utfordringen som liksom skulle vare i 30 dager? 🙂

  8. Hva skjer med challengen? Og hva skjer med deg siden du ikke blogger som normalt? Håper det går bra med deg 🙂 God første mai!!

   Svar fra Ida: skal skjerpe meg!!! 🙂 hehe, alt er bra. God 1. mai!

  9. Ida, nå ble jeg nysgjerrig.. Gjør det ikke vondt i det hele tatt? Er det ikke tatovering a?? Jeg har så lyst men er skeptisk siden jeg er gravid. Kunne du spurt om man kan gjøre det som gravid? 🙂 På forhånd takk!

   Svar fra Ida: om man kan gjøre det når man er gravid aaaner jeg ikke! Men det gjør virkelig ikke vondt, man får jo bedøvelseskrem på brynene. Jeg syns det gjør mer vondt å nappe bryn 🙂

  10. Hei Ida!
   Hvordan ser det ut naar blonde oyenbryn vokser paa tattoverte brune oyenbryn? Maa man barbere vekk det som vokser ut?

   Svar fra Ida: nei, det er ikke meningen at du skal barbere bort dine egne bryn 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg