SLAVE 4 U

Lufter den fine, nye jakken min fra Zara i dag! Men som vanlig er det ikke klær jeg skal skrive om… 

I dag har jeg unngått både drap og kidnapping i vaskekjelleren. jeg har dog ikke unngått hjertestans og rødming på høyt nivå. Å vaske klær er jo ikke akkurat det mest underholdende her i verden, så jeg foretrekker å gjøre det med musikk på ørene. Lyden av en hissig tørketrommel og en sløv vaskemaskin ble byttet ut med spillelisten min som heter “Høye hæler og mojito”. Åhh… Jeg vet ikke om jeg orker å skrive hva som skjedde, det er som å gjenoppleve det.

Jeg er ikke typen som danser overdrevent mye, spesielt ikke i edru tilstand. Men der jeg satt på huk og dro våte gensere ut av vaskemaskinen, ble jeg i særdeles godt humør. Britney Spears dro i gang “I’m a slave 4 U”, og jeg drømte meg bort til en beach club i Dubai – eller noe. Det kaaaan hende at jeg reiste meg opp ved hjelp av noen veldig sexy Britney-moves og svingte på håret og sang litt…………Og så oppdaget jeg at det stod en nabo rett bak meg HEHEHE. Ikke gøy. Jeg bare gikk fra alle klærne mine jeg. Så nå må jeg ned og hente dem igjen, uten musikk på ørene.

Hater meg selv!

10 kommentarer
  1. Hehe, du er tidenes søteste da! 🙂
   Men ser jo at situasjonen kan være litt klein, ja. hehe!

  2. Det var det morsomste jeg har lest på lenge. Kjenner flauheten smyge innpå her jeg sitter, så føler med deg 🙂

  3. Følgt med på bloggen din lenge, syns du skrive enormt bra og underholdende. MEN har alltid følt at du har lignet på noen! Nå klarte jeg endelig å plassere det: Penny i The Big Bang Theory 🙂 både litt utseendemessig og med tanke på utrolig mange bra kommentarer som blir satt ord på! Ta det som et kompliment, det er bare positivt 🙂

  4. Hahaha! Love it! Minner meg om meg selv når jeg drømmer meg helt bort i musikken og begynner å mime og danse på busstoppet før jeg oppdager at jeg ikke er alene lenger. Pinlig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg