MELONERAS OG MASPALOMAS

Mitt beste Gran Canaria-tips er å oppholde seg i Meloneras, og holde seg langt unna Maspalomas. De to stedene smelter i grunn inn i hverandre, så det kan være litt vanskelig å vite hvor skillet går. Eller, egentlig ikke. Stranden i Maspalomas er overbefolket som en konsentrasjonsleir, og en stor del av folka er nakne. Dessuten er det masse små, stygge leilighetshoteller i Maspalomas – Meloneras er omvendt på alle punkter.

Bildene er fra en dag vi tilbragte i Meloneras og Maspalomas. Sanddynene ligger i Maspalomas, så vi tok en tur dit for å få litt sand i øyne og ører 🙂

Nå stikker jeg til flyplassen om en halvtime. Hører det er grått og kaldt hjemme???

11 kommentarer
  1. Du er så gøy Ida!! Pleier å lese bloggen din hver onsdag. Gleder meg like mye hver gang, for da kan jeg kose meg i en halvtime 🙂

   Svar fra Ida: for et fint onsdagsrituale! 🙂

  2. Du er kul. Men anbefaler deg å droppe ord som “konsentrasjonsleirer” for å være morsom og sprite opp teksten din. Historien med jødene og konsentrasjonsleirer er forferdelig tragisk,kanskje du burde tatt en tur med hvite busser e.l. og fått et innblikk i hvordan det egentlig var på konsentrasjonsleirene. Strender fylte med charterturister som koser seg kan ikke assosieres med disse leirene,selv om jeg vet du setter ting på spissen! Takk for meg,ha en fin dag!

   Svar fra Ida: 1. Jeg har vært på tur med hvite busser. 2. Jeg kommer alltid til å sette ting på spissen. Ha en fin dag du også 🙂

  3. Du er kanskje den bloggerne jeg vet om som
   er morsomst, så masse kudos til deg for det. Men, å bruke ordet konsentrasjonsleir i denne sammenhengen, er over streken. Det er noen få ting man ikke kan tulle om, og konsentrasjonsleirer er definitivt et av dem. Og bortsett fra det, så er du fortsatt den kuleste bloggeren, så takk for det 🙂 Håper du fortsetter å blogge i en liten evighet.

  4. Seriøst… Du er stort sett festlig, men som til og med Anne Cath. sier, så er det noen ting man ikke kan bruke i humorsammenheng. Konsentrasjonsleir?! Oppfatter deg som veldig oppegående, så jeg setter den på kontoen for et øyeblikks utenksomhet. Her kan du ende opp med skikkelig dårlig PR..

  5. Elsker at han fyren viser legg på bilde nr 3. He-he-he. God tur hjem til høst-Norge, i går haglet det og lå snøhauger rundt i Fredrikstad…… AU.

  6. Konsentrasjonsleir. Haha.

   Og til deg over her – Anne Cath er vel kanskje den komikeren med størst dobbeltmoral i humorbransjen… Hun sier hun er feminist, men stiller opp i undertøy. Hun sier hun vil ha satire, men gjør narr av utseende på folk. Just sayin. Folk må slutte å være så moralske overfor andre! Kan man ikke passe på seg sjæl, mener nå jeg.

   Ida, du er morsom. Fortsett med det. 🙂

  7. Og btw,, å bruke konsentrasjonsleir i denne sammenheng er jo kun for å skape et bilde av noe. Det er ikke en direkte link til 2. verdenskrig, men et humoristisk virkemiddel.

  8. Hei Ida!

   Jeg bare lurte på hvor den tunikaen din er fra jeg? Den var bare helt sykt fin!

   Svar fra Ida: Den er fra Pull&Bear 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg