BACK TO BED

Reisen hjem var noe verre dritt! Først var flyet forsinket i 5 timer, så jeg måtte surre rundt på flyplassen i 7,5 timer. Da jeg endelig kom meg på flyet, ble jeg plassert ved siden av toalettene, med to barn ved siden av meg. Og da jeg endelig kom fram til Gardermoen, var det så sent at jeg måtte sjekke inn på hotell. Jeg elsker jo egentlig hotell – men hotellrommet jeg fikk på Radisson rett utenfor Gardermoen, var så stygt og umoderne at jeg våknet morgenen etter og følte at jeg hadde sovet i en hytte i skogen. Dyrt var det også.

Da jeg kom hjem måtte jeg i tillegg vaske hele huset – lillebror har vært alene hjemme i en uke. Og for å si det som det er; det er grenser for hva man kan forvente av disse mannfolkene når det kommer til vasking.

Her hjemme i Tønsberg er det regn, regn og atter regn. Har vært på en liten bytur for å kjøpe skolesaker og en hårkur, men nå tror jeg jammen jeg kryper tilbake i senga. Er så deilig å ligge og se på en serie når det regner og er kaldt!

Guilty pleasure-alarm! Jeg har akkurat begynt å se sesong 8 av Keeping up with the Kardashians. Jeg streamer det HER om noen skulle lure på det 🙂

14 kommentarer
  1. Haha, elsker KUWTK! Det beste er pranken Scott, Khloe og Kourtney spiller på kris om han Todd Kraines, jeg ler meg ihjel:D

  2. Hva skal du studere? Har sjøl også akkurat begynt å studere!

   Svar fra Ida: jeg skal ta opp fag før jeg begynner å studere, så bruker et år på det. Lykke til med studiene! 🙂

  3. Hege: nei det må man ikke! Når det kommer opp en sånn firkant hvor man kan skrive info x-er du bare ut den og trykker play:)

  4. Har du fortalt på bloggen hva det er du egentlig skal studere? Har i så fall gått meg hus forbi 🙂

   Svar fra Ida: jeg skal bare ta opp noen dag 🙂

  5. Dette har ingenting med inlegget å gjøre, men jeg skal til New York. Jeg får kun 3 dager der. I gotta find a treasure!

   Jeg skal selvfølgelig innom VS butikkene, men er det de såkalte Vintage butikkene jeg burde titte innom? (Er ikke ute etter å vandre på H&M o.l. når jeg er i NY)

   Svar fra Ida: gled deg! 🙂 Jeg ville kikket innom A Second Chance, de ha to vintage-butikker som er veeldig bra!

  6. Hallo!
   Jeg har nettopp flyttet til Tønsberg, og lurte litt på om du har noen tips til noen fine områder/løyper som egner seg for løpeturer? 🙂

   Svar fra Ida: sorry, jeg er heeelt blank på det. Jeg løper bare rundt her hvor jeg bor.. :/

  7. Ang free-tv..

   Må man lage bruker… Og legge inn kortnummer for å se? Står en må legge det inn for å bekrefte alder? Og det står da i en tekst ved siden av at de første 5 dagene er gratis. Utover det koster det 35 dollar pr mnd..

   Noen som kan hjelpe meg?

   Svar fra Ida: ikke fyll ut noe og ikke betal noe. Ikke registrer deg på noe som helst, velg heller en annen link 🙂

  8. Det er ikke så mange som tror meg når jeg sier det, men jeg er rett og slett hektet på The Kardashians 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg