TUTTIFRUTTI…

… er mitt nye mellomnavn. Jeg er inne i en fruktfase, hvor jeg spiser frukt og bær hver dag, hele tiden. Denne søndagen har ikke vært noe unntak. I dag har fruktskålen bestått av jordbær og druer, min favorittkombo! Det er selvfølgelig et must at både jordbær og druer er delt i to – da smaker de så mye bedre.

Her om dagen lagde jeg fruktsalat av jordbær, druer, eple, vannmelon og banan. Det var også sykt digg.

Har du noen deilige fruktkombinasjoner å dele med meg? Jeg vil lage en ny type fruktsalat!

(Ikke gravid)

30 kommentarer
  1. Min fruktsalat består av: Druer, banan, kiwi, blåbær og eple 🙂 Skal jeg kose meg litt eksta, tilsetter jeg også valnøtter og vaniljekesam! Helt nydelig!

  2. Jeg vet at melon og chilli er en himmelsk blanding! Høres spess ut, men gud så digg det er 😀

   Svar fra Ida: oi, interessant!

  3. Ehh, HALLO?! hehehe, okey, eg er en av dine faste lesarar som har VERRE slangefobi enn deg. Eg veit ikkje om du har lest på ba, bt, tv2, dagbladet eller vg, men igår var fann vi en SLANGE i MIN butikk i MI avdelig i VÅRE druer som EEEEG har tatt i. ALDRI MEIR DRUER. Seriøst. Eg såg aldri slangen fordi eg var på bakrommet og grein, hahaha! Bare eg tenke på druer begynne eg å grine.

   Svar fra Ida: å herreguuuuuuuuud!!!!!!!! Jeg leste det rett etter at jeg hadde kjøpt druer i går, så det var derfor jeg ikke klarte å spise dem før i dag. Fikk brekninger. Stakkars deg!!

  4. Haha du er så søt! Enkelt og kjempegodt er jordbær, honningmelon, og den røde typen melon jeg ikke kommer på hva heter nå. :p

   Svar fra Ida: vannmelon? 😀

  5. Synes det er best å blande jordbær, bringebær og blåbær! Nektarin, druer og banan er også godt 🙂

  6. Jeg pleier alltid å ha vaniljekesam på toppen av fruktsalaten min! Smaker himmelsk! Prøv det! Det smaker som…tuttifruttigodteri?

  7. Ananas! Kjempegodt. Også kan du prøve ut litt mer “eksotiske” frukter, som f.eks. mango? Eller litt andre typer meloner? En sommer var jeg FULLSTENDIG hekta på fruktsalat bestående av vannmelon, cantaloupemelon og honningmelon. Haha.

  8. Jordbær med PEPPER. Da smaker bærene hundre ganger så mye, og det er aboslutt ikke så ekkelt/sterkt som det kan høres ut som. Gourmet! namnam

  9. Jeg pleier å lage fruktsalat med druer, eple, banan og appelsin, også blander jeg en boks vaniljekesam med en boks cottage cheese. Alt blandes sammen, veldig godt! Også blir det ikke altfor søtt når man har litt cottage cheese:)

  10. Jeg pleier å lage fruktsalat med honningmelon og kiwi 🙂 prøve gjerne også å hakk noen friske mynteblader å ha oppi 🙂

  11. Min absolutte favoritt fruktsalat er; cantaloupemelon (den med oransj fruktkjøtt), ananas, blåe druer (bama, uten stener), blåbær, røde epler og appelsin. Gjerne med litt vaniljekesam og kanel for ekstra kos 🙂 Er forresten helt enig i at det smaker sååå mye bedre når det er delt i to 🙂

  12. Før ferie var jeg hektet på en fruktsalat bestående av jordbær, blåbær, lilla druer, oransj melon, og evt nektarin 🙂

  13. SERIØST røde druer delt i to, banan i skiver og delt i to, med vaniljekesam. Jeg spiser det ikke mer fordi jeg ikke spiser så mye karbohydrater (midtungdomskrise ellerno) men denne kombinasjonen er bare så sykt lattttterlig god. Noe av det mest grusomme med å ikke spise KH er å ikke kunne spise denne fruktskålen.. SUKK. Det er sikkert det jeg har spist mest i mitt 24 år korte liv, før var det med mangoyoghurt men det er enda bedre med vaniljekesam 🙂 Ble litt engasjert her, tror jeg må dra på butikken.

   Svar fra Ida: do it! 😀 takk for tips!

  14. Jordbær, blåbær, mango, appelsin og banan! Og vaniljekesam + litt hakket, mørk sjokolade på 🙂 Verdens beste!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg