SERIEANBEFALING: RITA

Siden dere alltid blir så glad for musikk- og serieanbefalinger, så kjører jeg bare på når jeg faller for noe 🙂

Og jeg beklager at jeg alltid pusher på dere masse danske greier, men det ligger hjertet mitt nært. Og så har jo danskene bare en herlig form for humor!

Serien jeg vil anbefale dere heter “Rita”, og den handler om en free minded, småfrekk og smågal barneskolelærer. Jeg har en liten girl crush på Rita, syns hun er fantastisk.

Jeg ser serien på Netflix (som jeg i utgangspunktet ikke anbefaler pga utvalget deres), men serien har akkurat gått på TV2, så jeg vil tro at den ligger på Sumo også.

Noen av dere som har fulgt serien på TV? Hva syns dere?

Nå hopper jeg til sengs – med en episode av Rita

14 kommentarer
  1. Jeg har akkurat sett sesongavslutningen av Rita. Likte serien utrolig godt. Har hørte at Dikte også skulle være bra. Også dansk 😉 Har ikke sett den selv.

  2. Sett alle episodene! Helt fantastisk! Tror jeg elsker Rita. Dansk humor er jo det beste. Klovn, rita, angora. Trenger jeg si mer?

   Svar fra Ida: nuf said! Dansk er best 😀

  3. Så alle episodene på en og samme dag, haha! Men jeg elsket det, midt i blinken av en serie 🙂 Likte forresten veldig godt Orange is the new black som du la ut som anbefaling. Syntes det var så trist når jeg ble ferdig, blir neste alltid litt “deprimert” når jeg blir ferdig med en serie.

   Svar fra Ida: jeg veet, sykt kjipt at det er så lenge til det kommer nye episoder!!

  4. Installer Amerikansk netflix! Tar 2 sek og er MYE bedre enn det Norske 🙂 Søk på “Media Hint” på google – Kan innstalleres på google chrome og firefox (du må da se på netflix på nettleseren media hint er innstallert på;)

  5. Hahaha, trodde jeg skulle dø når han spiste brie på bussen og så møtte han gutten.. Fantastisk humor!
   Tusen takk for tips! Var virkelig gøy når man ligger syk på sofaen:))

   Svar fra Ida: hahaha, sykt ekkelt! ;p

  6. Elsker Rita. Synes hun er rå! Gøy at det er flere som ser på, for det virket som jeg var den eneste 🙂

  7. Takk for tipset!! 🙂
   Jeg elsker dansk humor (og språket!). Har akkurat sett en dansk serie som heter “hvor faenden er Hærning?” (-eller noe sånt). Ellers er jeg veldig glad i Nynne og serien, i tillegg til Mads Mikkelsen.
   Jeg tror jeg setter meg ned for å se Rita med en gang (-det er jo “Nynne” ser jeg) 🙂

   p.s snakker du dansk til din far?

   Svar fra Ida: ah, Nynne hadde jeg helt glemt!! Det må jeg se på igjen. Nei, snakker sjeldent dansk 🙂

  8. TUUUSEN TAKK! Du kommer alltid med gode serieanbefalinger 🙂 har akkurat sett ferdig Orange is the new black, og kan nesten ikke vente til sesong 2 kommer ut… så bra jeg har noe annet jeg kan se på mens jeg venter!

  9. Lika du Klovn da? Det e jo dansk, og det e jo heilt genialt. 😀 det e så teit at det e arti liksom!

  10. Orange is the new black, se den serien. Du blir GARANTERT å like den. Gir deg min garanti og vedder penger på at den ihvertfall faller såpass i smak at du blir å se de få episodene som er. Det er det som er så fint med den serien. det er ikke så mye å få med seg at man går lei for det er bare en sesong som er kommet ut 🙂

  11. Takk for tipset om Rita! Vet du hvor jeg kan tak i sesong to? Nå er jeg helt i serie-tomrom etter å ha sett siste epsiode idag! Dør!

   Svar fra Ida: visste ikke at det hadde kommet ut en sesong 2?

  12. Hei! Har akkurat sett ferdig episode 8 på netflix, og det er ikke fler! Er det alt? Eller finnes det flere episoder, sesonger? Hvor ser du det??:)

   Svar fra Ida: jeg ser også på Netflix, tror ikke det er kommet ut mer 🙁

  13. No har eg nettopp brukt HEILE dagen min på å sjå Rita. Eg som bare googla “Ida Wulff netflix” i håp om å finne noke eg kunne kasta vekk en time på. JAJA. Rita er fantastisk, ler til eg griner!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg