NEDTELLING TIL MARATHON

I dag tok jeg meg en løpetur i skogen. Det er nøyaktig 6 dager til jeg drar til New Yok i samarbeid med Head and Shoulderes og deres New York Edition. For å løpe marathon!!! Jeg burde vel egentlig holde meg i ro slik at bena er i tipp topp stand når jeg skal prøve meg på den lengste strekningen jeg noen gang kommer til å løpe. Men jeg klarer ikke helt å la være. Føler at jeg hele tiden må “forsikre” meg om at systemet funker, haha. 

Etter en mil var jeg ganske sliten, og bena ville ikke mer. Så 4,2 mil virker jo som døden akkurat nå. Så jeg er spent på om New York-vibber, heiarop og gatemusikanter (det skal visst være et svært underholdende løp) får meg enda lengre den 3. november. 

Det var i hvertfall veldig deilig å løpe i skogen igjen, til en forandring fra mølla. Må utnytte det når sola skinner! 

Treningstøyet mitt er sponset av Kari Traa 🙂 

29 kommentarer
  1. Hva slags farge har du på brynene? De er kjempefine!!! Har tattovert mine også, men fikk lyst til å endre litt på fargen, til din! Er blond også og grå ser litt.. unaturlig ut.

   Lykke til med marathon forresten!

  2. Jeg heier på deg! Dette klarer du helt fint 🙂

   Du får ta det som en litt slitsom sightseeingtur 😀

  3. Med tanke på hvor mange som ønsker å løpe i NY, men som ikke har fått plass er det jo idiotisk at du stiller når du håper å nå litt lengre enn ei mil.. Det er 25% av løpet det, Ida. Ellers ønsker jeg deg god tur, en liten ferie kunne jeg absolutt ha tatt nå! Ha ei god helg når den tid kommer:-)

  4. heihei

   uansett hva du gjør må du IKKE legge deg på sofaen å “hvile” bena frem mot NY marathon. da blir du bare tung og død i bena. ta heller noen korte økter med noen korte fartsdrag på 15-20 sek. selv dagen før må du bevege deg og ta noen spurter for å vekke bena. dette vil fungere MYE bedre! har løpt mye, så stol på meg:)

  5. Du er nydelig! Elsker selv å løpe, spesielt ute i naturen. Du får ta utnytte av det fine været nå før kulden kommer, selv om det da egentlig bare er å ta på kari traa superen under treningstøyet og springe;-) Lykke til videre med treningen!

  6. Når du først er i gang så vil du krefter du aldri visste at du hadde + at det du glemmer deg litt bort på grunn av alt “showet” rundt 😉 Men du kommer nok til å merke det på kroppen de neste dagene etterpå 😉

   Lykke til!

  7. Sprekt! 4,2 mil høres ut som en bra utfordring ja! Men tur til New York er ikke å forakte, om man så må løpe litt for den 😉 Lykke til!

  8. ENig med, Anita. Dette løpet er det mange som hadde dødd for å få en plass til, og du som så vidt klarer å løpe en mil, har fått plass til å løpe marathon. Du syns ikke det er idiotisk i det hele tatt å stille? Du burde heller ha gitt bort plassen din til noen som virkelig ville gitt alt for å få denne plassen. Skjønner ikke at du tørr å skrive det du gjør nå. Men håper så klart at du får en fin tur og virkelig gjennomfører.

  9. Hei Ida! Har lest bloggen din omtrent hver dag siden 2009, men dette er faktisk første gang jeg kommenterer! (Tror jeg). Må bare få si at jeg elsker måten du skriver på, og i det siste synes jeg bloggen din har tatt seg kraftig opp! 🙂 hyppige og interessante innlegg! Du er rå.

   Ønsker deg masse lykke til i New York – du er kjempetøff! Det blir garantert et minne for livet 🙂 god helg!

  10. helle: du vet at folk som løper til marathon ikke løper 4,2 mil når de trener eller? Å løpe NYM står på min Bucket List, og jeg mener at jeg har like stor rett til å løpe som alle andre. Jeg er dessverre plaget med dårlige knær, og tviler derfor på at jeg kommer til å klare å fullføre 100%. Men prøve, det skal jeg. Og jeg har absolutt ikke dårlig samvittighet for det 🙂

  11. Hei Ida! Du er flink, NY Marathon blir nok kjempegøy! Stå på! Vet du om et sted hvor den treningsbuksen du har på selges? Link? Ser ut som en fin-fin kalendergave til samboeren 🙂

  12. Spis godt med karbohydrater dagene før da pleier man å prestere bedre under løping 🙂 Lykke til!

  13. Hei ida. Er du fornøyd med tightsen? Den så veldig god ut! Lykke til med løpinga 🙂 heier på deg!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg