VIL DU LESE STELLA GRATIS?

Detektiv Downs skuffet litt, hadde så høye forventninger til den. Men det var en fin film, altså. Og han som spiller hovedrollen er jo bare herlig. Men jeg skjønner ikke helt… Skal det ikke være en barnefilm? Fordi det var jo en barnefilm. Men plutselig var det sexscener og griseprat ut av en annen verden, jeg fikk lyst til å reise meg i setet og skygge for slik at barnebursdagen bakerst i salen ikke fikk det med seg. Haha. 

Nå er jeg så trøtt. Ligger i senga og leser i den nyeste utgaven av Stella. Har fått tilsendt bladet i posten, og vil nå gi dere muligheten til å få hele 2 utgaver av bladet gratis i posten. Sign up for det HER

Mat, kosthold, mote, trening, samliv, karriere… I Stella finner du alltids noe interessant. Tror jeg må innføre lese-blad-på-senga-kvelder i stedet for se-dumme-serier-på-senga-kveldene mine. 

Det er ingen kjøpesforpliktelser, men hvis dere ikke ønsker å motta flere blader enn de to som er gratis, må dere melde i fra om det. 

//Reklame

14 kommentarer
  1. Det er så herlig å avslutte kvelden med blad på senga! Eventuelt starte den med frokost og blad i senga 🙂

  2. Stella er et fantastisk blad , har det selv og har benyttet meg av tilbudet 😀 det første bildet var helt nydelig !

  3. Takk for tips, skal undersøkes 🙂 Synd Dektektiv Downs ikke levde helt opp til forventingene, og målgruppen hadde de jo tydeligvis ikke bestemt seg for ….:s

   Ha en god natt og takk for en bra blogg! 🙂

  4. Anonym: herlig for den som rekker det om morgenen! Er så trøtt om morgenen at jeg sikkert bare hadde sovnet da.. 🙂 hihi

  5. Vurderer virkelig å benytte meg av tilbudet. En bekjent av meg er magasin-gal og klipper ut alt hun synes er interessant fra diverse magasiner (og da mener jeg all slags magasiner) og limer de inn i en scrapbook. Noe jeg har tenkt litt på å gjøre selv faktisk. Hadde jo vært litt moro å hatt til senere.

   God natt!

  6. Hvordan avbestiller man da? Fant ikke noe kontaktinfo eller noe info om at man må avbestille på den siden du linket til. Bra at du sier fra, for hadde jeg fått flere blader og faktura etter de to bladene etter at jeg hadde finkjemmet informasjonen og ikke funnet noe hadde jeg blitt noe gretten!

   🙂

  7. Da har jeg bestilt to blader, aldri lest Stella før så det blir spennede <3 Takk for tipset! Og kos deg i New York, jeg er en smule misunnelig, men bare en smule 😉 hehe..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg