CHRISTMAS PLAYLIST

God morgen! Da jeg våknet i dag innså jeg at det kun er en måned til julaften! Og enda kortere til dagene før jul. Jeg har jo hatt julestemningen skrudd på for fullt helt siden jeg var i New York, så jeg sprekker jo snart etter å røske fram plastikk-juletre og julekuler som drysser glitter på gulvet og stjerner med lys i og engler med lure smil. Har aldri gledet meg så mye til jul før, hvis vi ser bort i fra barndommen. Men da gledet jeg meg vel på grunn av pakkene. Nå gleder jeg meg til alt det andre.

Det er ikke mange ganger i løpet av livet at jeg har fått vært med både den norske og danske familien min i julen, men det får jeg i år! Hipp hurra 🙂

Det er ikke meningen å prakke på dere julen så tidlig, altså. Men det er sikkert noen av dere som allerede har blåst støv av nisselua. Så jeg tenkte å dele en spilleliste jeg har laget på Spotify, julemusikk only så klart. Si i fra hvis jeg har glemt noen viktige sanger, så skal jeg legge dem til.

Spillelisten finner dere her.

WOHOOOO, snart jul! Her i huset har jeg bestemt at juletreet skal fram 1. desember. De andre bare rister på hodet, men jeg hørte ingen direkte høylytte protester, så jeg regner med at det er greit.

Nå skal mamma, pappa og jeg på trening. Det suger å ha foreldre som er sprekere enn en selv. Jeg er så sykt umotivert om dagen, håper jeg får tilbake “håpet” på meg selv snart, haha. Vi blogges senere, happy sunday så lenge!

15 kommentarer
  1. Jeg har heller ikke gledet meg så mye til jul før som i år, bortsett fra i barndommen. Det er nok fordi jeg har flyttet ut i år og kan styre på med pynt og baking så mye jeg vil. Jippi! Jeg er i gang med julemusikk, og i dag blir det pinnekjøtt til middag… Pynten og bakingen får vente til desember i alle fall 🙂 God søndag, Ida!

  2. gleder meg masse til jul jeg å =) var å så musikalen annie i oslo på fredag å da kom den for fullt. å vi spiste julemiddag. nå mangler bare snøen og pynting av leiligheta osv hehe

  3. Forslag til sanger:

   The pogues – Fairytale of New York

   Wham – Last christmas

   Britney Spears – My only wish

   Kurt Nilsen – The christmas song

   Kurt Nilsen – Himmel på jord

   Maria Mena – Home for christmas

   Katzenjammer – Vi tenner våre lykter

   Moddi – Nordnorsk julesalme

  4. Ååå, jeg har gledet meg til jul i lengre tid og teller dager til 1.desember nå 😀

   Tiltross for at jeg allerede har laget meg en laaaang spilleliste med julesanger allerede, måtte jeg følge din også ^^,

   Klem:)

  5. Let it snow – Dean Martin

   En stjerne skinner i natt

   Jul i svingen

   When christmas come to town – fra polarekspressen

   Sonjas sang til julestjernen

   Ser flere er nevnt over her som jeg også ville hatt med, og at du også har mange på din liste, klem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg