HOLD IN-SPESIAL

Da har dagen kommet! Den årlige dagen hvor jeg minner dere om at dere kan legge bort kjoleangsten som ofte kommer snikende før juletider, og legge sideflesket i hendene på Trinny og Susannah. La oss være ærlige. Trinny og Susannah er skrekkelige og udugelige stylister. Når jeg ser på TV-programmet deres (noe jeg sjeldent gjør) venter jeg bare på at noen skal hoppe fram og rope “skjult kamera”. Men èn ting kan de hvertfall, og det er hold in- undertøy.

Jeg vet veldig godt hvordan det føles å sitte ved bordet på julaften eller i familieselskap og føle at man er gravid i åttende måned. Med en god hold in reduseres jeg til tredje måned. Jeg vet også veldig godt hvordan det føles å føle seg som en feit julegris i kjolen sin når man skal ut og ha det gøy med venner. Jeg klarer ikke å ha det gøy ute når jeg ikke føler meg noe fin. Med hold in slipper jeg hvertfall å tenke på love handles og øl/vinmage.

Jeg har presentert hold in-produktene hos BuyHelse for dere tidligere, men kjører en reprise på favorittene.

All in one body smoother strammer inn partiene rundt mage, midje, hofter, rumpe og øverst på lår. Den sørger også for at BH ikke lager valker. Finnes i hudfarget og sort. All in one body shaper er perfekt til bruk under bukse men kan også brukes under skjørt og kjole. Ulempen med denne under kjole, er at det kan være litt plyndrete å gå på do. Da ville jeg heller gått for en All in one body smoother.

Hver gang jeg har skrevet om hold in, er det alltid noen som kommenterer “herreguud, så usexy, tenk hvis du skal kle av deg foran noen når kvelden er omme”. Dere om det, men det er kanskje de samme tankene T&S har hatt nå som de har laget The Sensual Collection. Fint, elegant og feminint. The magic top kan kjøpes her, og The magic skirt finner dere her.

BuyHelse har hold in-plagg for alle kroppsdeler du kan tenke deg – sånn bortsett fra ansiktet. Du finner hele utvalget her

Her er størrelseguiden som gjelder for alle produktene.Her er en størrelsesguide som gjelder for alle produktene:

Til tross for det som står der, så vil jeg anbefale de som er en passe str 40 å presse seg inn i en S også, det vil gi bedre effekt. Selv er jeg en helt vanlig M, og jeg bruker S i disse produktene. Jeg hadde nok kommet meg inn i dem om jeg var enda større også, det gjelder bare å fighte litt mens man åler seg inn i dem. Jo mer du må kjempe, desto større effekt 🙂

Håper dette innlegget var til hjelp, dere får si i fra hvis dere har spørsmål.

//Reklamebasert innlegg

43 kommentarer
  1. Kan du ikke prøve å fikse rabattkode for fri frakt fra Buyhelse? 🙂 Blir så bortskjemt med alle butikker som har fri frakt, så blir litt irriterende med en gang det er en butikk som har det…

  2. Jeg synes bare det er så utrolig dyrt. Har du, eller noen andre i kommentarfeltet for den del, noe å anbefale av det man kjøper i vanlige butikker og som ikke koster like mye som selve kjolen? Er normal/tynn i kroppen, så jeg trenger ingen vulgære innstamminger, synes bare det føles bedre når alt sitter litt bedre enn hva det ville gjort uten noe “hjelp”. Takk!

  3. Ok, sikkert et dumt spørsmål, men jeg spør allikevel, det er vel ikke sånn at man ikke får puste av disse produktene eller? Grunnen til at jeg spør om nettopp dette, er fordi jeg gikk til innkjøp av hold in strømpebukse og jeg angrer, for det er søren meg det vondeste plagget jeg har hatt på noensinne, det er omtrent umulig å bevege lårene og magen blir så trykket inn at det gjør fysisk vondt å puste, mye mulig det bare er jeg som har vært uheldig..

  4. Dette har ikke så mye med hold-in å gjøre, men du er utrolig vakker, Ida! Rett og slett nydelig er du 🙂

  5. Jeg kjøpte den hold-in strømpebuksen deres i fjor til jul og den ble flittig brukt, det er det beste hold-in produktet jeg noen gang har hatt 🙂 ingenting kan måle seg med deres produkter.

  6. Har du prøvd denne all in one body shaper? For jeg lurer veldig på å kjøpe en slik, jeg er en str small, men har litt lår da vettu 😉 Så da er spm mitt: vil det ikke bli “valker” på lårene? At det vises at man har den på?

   Klem Tina:)

  7. Hei

   Takk for tips 🙂 lurer på hvor langt opp på ryggen bak “all in one body smoother” går? Kan jeg bruke den under en kjole med dyp rygg ca ned til BH-kanten?

  8. G: hei 🙂 hvis du trykker på linken til produktet, så ligger det bilder av ryggen hos buyhelse!

  9. LH: ja, det er jeg ganske sikker på 🙂 de sender dagen etter at du har bestilt. Jeg får alltid pakke derifra i løpet av 2 dager.

  10. Tror du jeg som faktisk ER gravid i 8.mnd på julaften klarer å presse meg inn I en sånn? For jeg føler meg faktisk som en julegris allerede nå! 😉

  11. Disse er fantastiske! Jeg har en all in body smoother og den har jeg nå hatt i snart fire år og den er fortsatt like fin! Grunnen til at man bør kjøpe disse og legge i litt penger i dem – er at dette er veldig god kvalitet og de holder leeenge. Den er vært alle pengene. Anbefales på det sterkeste.

   Ida, er så glad for at du blogger!

  12. Mulig det er et kjempe teit spørsmål….. Lurer på å klikke hjem all in one Body shaper, men hva hvis jeg må på do?? Er det åpning i skrittet eller må jeg ta av både kjolen og body’n?

  13. Hei Ida, takk for tips!Jeg lurte på en ting. Jeg tenker å kjøpe en strømpebukse fra den nettbutikken og der er s=36-38. Jeg er egentlig 40 i sånne str tror jeg. Jeg har str M i bukse på bikbok som tilvarer 31, hvis jeg ikke husker helt feil. Bør jeg kjøpe S som du sa? leser på de andre komentarerene og blir redd jeg ikke får puste hehe. Men tror jeg er sånn ca på str med deg 😉

  14. Madelen: da ville jeg gått for en S 🙂 bare vær forberedt på at den kan være vanskelig å få på!

  15. elsker at du skriver slike innlegg, og måten det er skrevet på er herlig! Koser meg masse med bloggen din <3

   Har du laget noen video eller “how-to-innlegg” om hvordan du krøller håret ditt? Har en sånn mast-stang, men får det ikke helt til.. 😛

  16. Hei.

   Jeg skal bestille, men ble litt usikker på størrelsene nå.

   Jeg er en S/M (M i kjoler). 169 og 60kg. Burde jeg hatt en S eller XS?

  17. Silje: jeg vil tippe at du kommer deg inn i en xs etter litt struggling… Men jeg har aldri prøvd meg på en XS, så jeg har dessverre ikke noe erfaring med hvor trang den er :/

  18. Maria: hmm ja, men vet ikke hvor de er blitt av! Vet at Fotballfrue har lagt ut et par, Google it 🙂

  19. Et rart og kanskje for intimt spørsmål som har pittelitt med dette innlegget å gjøre. Hva tenker du om one night stands? Jeg mener å huske at du personlig er negativ til det, kan det stemme? Jeg syns nemlig det er så vanskelig å ta stilling til for noen blir jo med nye hjem hver gang de er ute, men jeg blir dritredd bare av å tenke på å være med hjem til noen jeg strengt tatt ikke kjenner. Men then again, jeg føler meg som omtrent den eneste som føler det sånn :S Og jeg er bare et par år yngre enn deg så det er rart å være “prippen” i tankesettet føler jeg :p

  20. Thea: jeg dømmer ikke folk som har one night stands, men jeg har aldri hatt det selv og tror nok heller ikke det kommer til å skje. Jeg har ikke behov for å dra med meg en fremmed hjem eller bli med en fremmed hjem. Handler vel ikke om å være prippen, bare å vite hva man selv er komfortabel med og ikke? 🙂

  21. Veronika: Valerie (tror jeg merket heter), kjøpt på Byporten (Fine Ting heter butikken) for 2 år siden 🙂

  22. Men du Ida, når man kjører på med disse gi-meg-drømmekroppen-jeg-ikke-har-selvdisiplin-nok-til-å-fikse-selv-klærne (jeg er nemlig altfor glad i sjokolade til at jeg kan ta på meg noe kroppsnært uten at det blir et fryktelig trist syn) har du strømpebukse også under da? Eller går du for bare ben med selvbruning som man later som om er helt naturlig farge å ha på bena på vinteren ? Er jo innmari kaldt uten strømpebukse men det blir vel kanskje litt mye med både strømpebukse som holder inn alt nord for anklene OG hold in kjole…. Eller? jeg har jo så vinterbleke ben at jeg ser ut som om jeg har stått opp fra grava!!! Mayday….

  23. Har et lite spørsmål, Ida! 🙂

   Hvordan blir rumpa seende ut? Jeg har ikke flat rumpe til vanlig, men de gangene jeg har prøvd hold in-strømpebukser (Pierre Robert) får jeg skikkelig flat og stygg mannerumpe. Det er kanskje forskjell på strømpebukse og disse, eller? Vil stramme inn alt annet enn stumpen…

  24. seriøst, dette hørest sikkert helt teit ut, men å lese at en toppblogger er i str M, gjorde dagen min.. oog innlegget lenger oppe, der det var kjole(r) som ikke er knapt nok nedenfor ræva og kløfta all over the place, takk!

  25. helena: tror merket heter Valerie, jeg kjøpte den for to år siden på Fine Ting på Byporten 🙂

  26. Du skriver denne under kjolen kan være litt plyndrete å gå på do med. Du ville heller brukt All in one body smoother hvorfor? Er det knepping i skrittet på kjolen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg