TORSDAG

Så snille dere er. Tusen takk for alle interiørtips – og ikke minst for alle gratulasjoner for leilighetskjøp 🙂 Jeg tar over leiligheten 16. desember, for de som lurte på det.

Jeg leser til prøver om dagen. For noen dager siden sa en venninne av meg at hun tenker på at hun skal lese 90% av tiden, men faktisk kun leser 10% av tiden. Jeg kjente meg litt (veldig) igjen i det, så jeg har prøvd å skjerpe meg. Jeg blir faktisk superstressa med tanke på prøver, føler at det er dommedag coming up. Spesielt matte. Huff. På vitnemålet mitt fra videregående står det en 3’er. Jeg vil veldig gjerne at det skal stå en 5’er der i stedet. Man tar jo ikke opp fag for moro skyld! 

Ny forsyning av interiørblader. Jeg er ferdig med formler og kalkulator for i dag, så nå skal jeg kose meg på senga med interiør. Selv om jeg sikkert sovner før jeg rekker å se en eneste sofa. Kommer sterkere tilbake i morgen 🙂

19 kommentarer
  1. http://minaksjon.unicef.no/tyfon/start-innsamling.aspx?col=2-3066

   Kjære Ida! Er det noen mulighet for at denne linken kan få en liten plass i et innlegg? Det går mot jul nå og jeg ønsker så veldig gjerne å bidra litt til de som trenger hjelpen som mest. UNICEF er avhengi av vår støtte ettersom de ikke får støtte fra FN eller andre organisasjoner.

   Jeg opprettet en innsamling gjennom UNICEF og håper å nå et mål om 20.000 kr innen julaften.

   Det koster så lite for oss, men gjør så uendelig MYE for andre. Etter jeg ble mor selv til en liten gutt er tanken uutholdelig at 5 millioner barn er berørt av tyfonen på Filippinene, tatt livet av 10.000 mennesker og sendt en halv million på flukt. 8.000 kvinner er forventet å føde neste måned i dette kaoset.

   Jeg vil spørre deg om du vil være så snill å bidra ved å la denne linken og evt noen få ord få en liten plass på bloggen din! Det ville gjort meg og så mange andre mennesker så glad og takknemmlig.

   Jeg krysser fingrer og tær. Det ville varmet hjertet mitt om du kunne hjelpe meg å nå ut til flere mennesker.

   <3

  2. Matte er enkelt, om du forstår det! Veldig mye dreier seg om læreren og måten han/hun formulerer seg på. Jeg er selv lærerstudent, og vi blir stadig vekk tipset om en side vi kan bruke om vi har “huller”, eller bare vil forstå noe. Denne siden heter khan academy, http://www.khanacademy.org, genial side, med miniforelesninger. Her er det alle vanskelighetsgrader, fra førskolematte til det mest avanserte. Anbefaler siden på det sterkeste! Siden er gratis, men forelesningene går på engelsk, vell og merke veldig enkel engelsk.

  3. ÆÆH! du fant nettopp drømmekjolen til meg (den grønne). Og den er selvfølgelig utsolgt siden du har “reklamert” for den her!! Aaargh. Litt sur på deg, selv om jeg digger bloggen da. neste gang.. ikke del de aller fineste kjolene som passer Hvermannsen, men legg ut de dritkjolene med utringning til lang nedpå rumpesprekken og lengde som viser om man har barbert bikinilinja nøye eller ei! på forhånd takk 😉

  4. Gratulerer så mye med kjøpet av din første leilighet:) Vet hvor fantastisk følelsene av å kjøpe sitt første hjem er:)

   Gleder meg til å se bilder av leiligheten etter du har fått overtatt/flyttet inn:)

  5. Lykke til med prøvene 🙂 Håpe du legge ut bilder av leiligheta når du har komt deg til rette (gjerne før også)!

  6. Nå som du kanskje har fått lest igjennom en god del interiørblader – hvilket vil du anbefale hvis du kan velge max to? Har også lyst på litt påfyll av inspirasjon på den fronten, men bladhyllene bugner jo over av slike blader og jeg aner ikke hvilket jeg skal velge!

  7. Heisann! Lurte på om du kunne tatt deg til å se innom fotosiden min på facebook? Trenger å få folk ifra andre plasser i norge til å like den, slik at jeg kommer litt mer frem i “lyset” 🙂 Lik selvsagt bare om du liker det du ser! Setter veldig stor pris på det:) Facebook siden min er ; https://www.facebook.com/JosefineLundePhotography

   mvh,

   josefine

  8. Maren: skal komme med tips når jeg føler at jeg har dreisen 😀 Foreløpig er faktisk Elle Decoration blant favorittene – mange av de andre blir litt gæmlis. Mye reklame, men dog er det faktisk reklamene jeg finner mye inspo i.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg