GOD MORGEN

God morgen! I dag er det bittelille julaften ♥ Jeg har sovet lenge, og hatt en lang frokost for meg selv mens resten av familien har vært ute og gjort ærend. 

Endelig har jeg fått på vippeextensions igjen! Føler meg som meg selv igjen, haha. Jeg går fremdeles til Neglhuset, og er fremdeles like fornøyd etter 4 år med samarbeid. Tenkte å tipse dere om at Neglhuset selger gavekort – og de har åpent i dag! Så hvis du mangler julegave til en som ønsker seg vipper, eller om du ønsker deg vipper selv: det er fremdeles ikke for sent!

Dere finner Neghulset på Facebook her, og nettsiden deres her. Behandlingen er sponset 🙂

30 kommentarer
  1. Du er så pen:) elsker sånn fiskebensflette eller hva det heter, og du passer det kjempegodt:) Har forresten skrevet et innlegg om at det har tatt helt av med at vi mennesker ikke klarer å unne andre suksess. Kanskje du kjenner deg igjen? Vet mange bloggere får masse negativitet pga de oppnår suksess… Ha en fin dag ellers, Ida! 🙂

  2. Du er helt nydelig! og øyenbrynene dine er helt perfekt! Ønsker deg en riktig god jul og et godt nyttår! 🙂

  3. Er dine egne vipper naturlig bøyde? Mine er ikke det og jeg får ikke samme resultat med vippe extension. Andre gangen jeg har prøvd nå og blir ikke fornøyd! :/ lurer på om det er noe med vippene mine som gjør at jeg ikke blir fornøyd dessverre hehe

  4. Kan du läge et innlegg om hva slags sminke du bruker?:-) Du skal få slippe å lage sminkevideo altså, haha, men bare et innlegg om hvilke produkter og fargenr du bruker hadde vært supert!

   Fantastisk pen som alltid!

   God jul 🙂

  5. Har du tegnet brynene?:) Syns huske du tatoverte de for en liten tid tilbake, og lurte på om du føler du må tegne i tillegg?:)

  6. Åshild: ja, jeg tegner i tillegg. Man skal tatovere brynene i 3 omganger, men siden jeg ikke har tatt den siste enda begynner de å bli litt svake.

  7. Fin du er 🙂

   Jeg har et lite spørsmål, føler jeg har lest at du bruker canon g15? Eller er jeg helt på bærtur? Uansett, er du fornøyd? 🙂 (og hvis jeg er på bærtur; hvilket kamera bruker du?)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg