JEG ER HELDIG

Jeg føler meg så jævlig heldig. Å tilbringe julen med gifte foreldre og fire levende besteforeldre er ikke noe jeg tar for gitt i det hele tatt. Klikk klikk klikk klikk…. Det er det innebygde kameraet mitt som knipser og tar vare på alle øyeblikkene. Jeg tar meg faktisk i å sitte og tenke husk hvor heldig du er.

Fram til nå har julen vært så fin som den kan bli. Julaften startet med en julestrømpe som jeg så vidt rakk å nyte før det bar til kirken. Der fikk jeg julestemning til tross for alle som hostet uten å holde seg for munnen. Senere ble det pinnekjøtt og masse godt ved siden av, og julesalmer ved bordet – fordi farmor og farfar er sangfugler. Så var det dansk øl, kaker, godteri og gaveåpning i noen timer – hos oss er det faktisk veldig viktig at kun èn gave åpnes om gangen, og at alle følger med. Jeg ble helt overveldet av gavene mine……. Æææ. Visste at jeg har vært snill i år, men ikke snill. Etter gaveåpning ble det kortspill og julemusikk til langt utpå kvelden. Vi er blitt helt hekta på et kortspill her i huset.

Har dere hatt en fin julaften? Her er jula langt fra over, i morgen får vi nesten hele den danske slekta på dansk julaften. Jeg skal lage dansk remoulade fra bunnen av, wish me luck 🙂

7 kommentarer
  1. Ååå det høres så koselig ut! Mistet min siste besteforelder når jeg var syv, så er skikkelig misunnelig, hehe 🙂 Ha en fortsatt fin jul Ida, det fortjener du!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg