FOLLOW ME EVERYWHERE

For en herlig kveld. Kroppen min aner fred og ingen fare, her den ligger under dyna, kledd i pysj. Lite vet den om at det er nyttårsaften i morgen, stakkars. Etter å ha ditchet alle planer jeg egentlig hadde, har jeg bestemt meg for å dra inn til Oslo og feire nyttårsaften. Akkurat nå angrer jeg, vil være hjemme med mamma og pappa. Drikke brus og fekte med stjerneskudd. Gjemme meg i døråpningen når rakettene smeller som verst. Men, det blir gøy i Oslo når feiringen først er i gang!

Siden jeg har vært så dårlig på å blogge i julen, vil jeg tipse dere om at jeg faktisk er å finne flere steder. Å slenge ut en tweet eller et bilde på Instagram er fortere gjort enn å sette seg ned og blogge, så det gjør jeg litt oftere.

Twitter: på Twitter heter jeg Idawulff, hvis dere ikke har Twitter-appen finner dere siden min her. Jeg logger meg ofte på Twitter hvis jeg er irritert eller har en dårlig vits på lager – bare en advarsel.

Instagram: på Instagram heter jeg Idawu. Var litt sent ute, og jeg har en navnsøster der ute et sted! På min Instagram-konto er det alt for mange bilder av Bella – skal prøve å skjerpe meg.

Facebook: Facebook-siden min finner dere her. Der legger jeg ut link til nye blogginnlegg, og på mandager har jeg Monday Giveaway. I dag har jeg lagt ut konsertbilletter til Veronica Maggio, og alle som liker siden min kan være med i trekningen 🙂

Jeg dropper nok å ta med meg denne mursteinen av en Mac inn til Oslo, skal uansett bare være der i èn natt. Men jeg håper at alle leserne mine får en fantastisk nyttårsfeiring – enten dere er ute med venner eller hjemme med familie. Ikke lek med raketter, ikke kyss en fremmed med sår i munnviken og ikke gå alene hjem. Det får være mine tre siste råd i 2013.

GODT NYTTÅR!!! ♥

8 kommentarer
  1. Hadde ikke du egen domene eller hva no det heter, at du ikke var tillknyttet blogg.no men idawulff.no elns…?

  2. Nytt år, nye muligheter! dette blir spennede! Jeg har ett veldig spennede år i vente, med masse reising både i landet jeg bor i (Malaysia) og i resten av Asia! Første stopp blir Vietnam! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg