VIPPEEXTENSIONS TILBUD: 2 for 1

Hipp hurra for Neglhuset, som fyller 6 år i januar ♥ Neglhuset er en av mine eldste samarbeidspartnere, husker fremdeles den dagen Agnes (eieren) ringte meg og sa at hun hadde fått et tips om at jeg drev med noe som het blogg, men hun visste ikke helt hva det var fornoe. Ah, de tider da ingen visste hva blogg var; good times. 

Har hatt mange morsomme timer hos Neglhuset – det er alltid en fryd å sitte der og skravle i noen timer mens man bare blir penere og penere og penere…

I anledning bursdag, ønsker Neglhuset å feire med et sjeldent bra tilbud. Nå gir de 2 for 1 på vippeextensions, hvilket betyr at du kan ta med deg en venninne/mor/søster/tante/kollega, og så kan dere dele regningen for ett sett med vippeextensions! Det er halv pris, for å si det på enklere måte 🙂

For å benytte deg av tilbudet må du booke timen i løpet av januar – men du trenger altså ikke å ha timen i januar. Dere trenger heller ikke å gå samtidig, men isåfall må den som har den første timen legge ut for hele beløpet.

For å booke time, ring eller send sms til 458 33 166. Dere mer info om Neglhuset på Facebook her og på nettsiden deres her.

21 kommentarer
  1. Moro at du skriver så ofte. Du skriver også utrolig godt, så jeg gleder meg til hvert innlegg! 🙂 Ikke lur på om jeg har noe liv….;)

  2. Du har en så utrolig flott måte å skrive på, skikkelig avhengig.

   Tar meg selv i å sitte og små le for meg selv mens jeg leser nedover bloggen din.

   Du gjør meg glad 🙂

   Ta gjerne en titt innom bloggen min: http://fitnessfruen.blogg.no/

  3. Hei Ida:) Vippene dine blir alltid så fine! Jeg lurer på om du vet hva de bruker av kvalitet, lengde, bøy, og tykkelse? Der jeg har gått til nå klarer de ikke få det til like bra. Må nok teste neglehuset nå:) Ha en fin uke!

  4. Hei vakre Ida!!

   Er det Mink sine vipper du bruker, eller varierer dere?

   Jeg tar også vippe extensions , og har prøvd mange merker. Alltid deilig å få nytt dådyrblikk 😀

   Klem fra hildefylki 😉

  5. Folk må huske å ta med kontanter siden de ikke tar kort (!). Og regne med at flere av medarbeiderne snakker på sitt språk og man føler seg nærmest litt utilpass. Og servicen er ELENDIG!

   Men du er søt da Ida 🙂

  6. Elsker virkelig vippeextensions, når man begynner klarer man liksom aldri å slutte med det, får mye bedre selvtillit på en måte… hehe

  7. Malin: er ikke sikker, men bare si på neglhuset at du vil ha samme som meg! 🙂 så ordner de det. Ha en fin uke du også!

  8. Du har alltid like fin farge på leppene, har letet etter lignende selv, men ender opp med babyrosa hver gang! Hva er det du bruker her ? 🙂

  9. ingeborg: her har jeg ingenting på leppene. Er nok redigering som får dem til å se så fargede ut (filter). Til hverdags bruker jeg kun rosebud, og noen ganger gloss fra Glo minerals eller artdeco.

  10. Veldig fine vipper!! Har hatt lashextensions tidligere, fra cosmo beauty, men husker at de verket hele tiden, og jeg kunne ikke bruke øyenskygge for i etterkant falt halvparten av vippene av da jeg måtte fjerne sminken. Hvordan er det med disse vippene? Ønsker meg veeeeldig nye vipper, men dårlig erfaring fra tidligere gjør meg skeptisk… Supert tilbud da!!:)

  11. Linn: vil ikke skrive noe stygt om noen jeg ikke har prøvd, men har vært på Neglhuset flere ganger når det har kommet inn jenter som har vært og fått på vipper på stedet du nevner. De kommer til Neglhuset for å få dem fjernet og sette på ordentlige vipper. Kan ikke sammenlignes, så ikke bekymre deg 🙂 med mindre du er allergisk mot limet, da.

  12. Prøvde å bestille time for dette tilbudet i sta, skal til Oslo om noen måneder siden jeg bor langt unna. Side du skrev at man kunne bestille timen til en annen anledning 🙂 Men fikk til svar at tilbudet bare kunne benyttes ut februar…?

  13. Ida K: hvis de sier at det kun kan benyttes ut februar, så stemmer det. Hvis ikke kan jo folk bestille for resten av året 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg