I ADORE YOU

Først og fremst: tuuuuusen takk for alle Roma-tips jeg har fått i kommentarfeltet og på mail. Dere er bare helt supre ♥ Gleder meg helt sykt til å gå rundt i Romas gater og leve som en ekte rumener. Og så gleder jeg meg til å besøke Colosseum og kanskje få et lite glimt av paven utenfor Notre Dame i Vatikanet.

Deilig nattasang fra Miley. Jeg blir litt klein av å se på henne noen ganger, men liker enkelte av sangene. Denne har vokst på meg, og er en deilig slappe-av-sang. God natt, alle sammen!

EDIT: hahaha, fy…. Dere som trodde jeg MENTE at man er rumener i Roma og at Notre Dame ligger der… Det er min humor….

25 kommentarer
  1. Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen!

   Først og fremst må jeg bare si, wow for en kropp på deg! Når det er sagt vil jeg du skal vite at jeg er helt enig med deg. Det å ha en sterk og sunn kropp med muskler er det absolutt fineste. Jeg har selv trent vektløfting i 8 år, men jeg har likevel aldri gjort det for kroppen sin del. Det er kun en positiv bonus som kommer med. Jeg trener for å bli best mulig i idretten min, få en sterkest mulig kropp og bedre helse enn noensinne.

   Jeg ønsker å en dag se ut som deg, for herregud jente du er virkelig helt nydelig. DEN rumpa! Nå høres jeg sikkert ut som en gal gammel mann, men det er jeg ikke. Haha, måtte bare kommentere den bakenden av den grunn at du ser helt smashing ut, og jeg kunne ikke ønsket meg en finere kropp 🙂

   Når det er sagt ønsker jeg å vise deg denne forandringen. Jeg er ikke noe fan av å reklamere for egen blogg, men jeg er stolt over framgangen jeg har fått det siste året når det gjelder kroppen min, Ta gjerne en titt her: http://vektlofterjenta.blogg.no/1389802348_fr_og_etter_bilder_av.html

  2. Hahaha, en rumener blir du nok ikke før du er fra Romania og ikke Roma! Men håper du får en super tur, og tror Roma er utrolig flott:-)

  3. Ganske sikker på at Notre dame ligger i Paris, ikke vatikanet? eller bommer jeg helt – finnes det to stykker?

  4. ‘og kanskje få et lite glimt av paven utenfor Notre Dame i Vatikanet.’

   Jeg håper du vet at Notre Dame ligger i Frankrike og at det er Peter kirken du finner i Vatikanet? 🙂

   Uansett, god tur og kos deg i vakre Roma!

  5. haha, elsker mennesker som tar alt bokstavelig og ikke kjenner igjen humor når de møter på den 😉 eller som liker å påpeke at andre tar feil(selv når det er med vilje)!

  6. hahahaha IDAAAA, dette er hvorfor jeg tror jeg elsker deg!!

   Ida ironi på topp <3

   Foresten “Linn Therese” som har komentert øverst her, digger at du legger igjen samme komentar hos flere kjente bloggere som blandt annet Anette Haga…

  7. Må bare takke deg for at du blogger, og tipse deg om å ha et litt avansert passord på blogsoft 🙂 Min blogg ble hacket i går kveld, og det er ikke noe jeg unner noen! Heldigvis koste jeg med med å lese bloggen din da min var nede 🙂

   Uansett, pass på å ha et litt avansert passord, ønsker ikke at bloggen din skal bli hacket<3 Vil ikke at inspirasjonskilden min skal forsvinne!

  8. Har det akkurat på samme måte. Slår meg i panna når jeg ser videoene. Men når man bare hører på, så er de faktisk hørbare 🙂

  9. Unnskyld men jeg klarer bare ikke å lavere å si dette men,

   for det første, rumenere lever i ROMANIA ikke ROMA, og Notre Dame er i Frankrike. Sorry for å si det, men dette er lavmåls..

  10. Når du skal til roma bør du finne en student (historie, religion e.l) på peters plassen og betale et par euro for omvisning i vatikan og peterskirken. Vi gjorde det og det er den beste opplevelsen jeg hadde i roma. Guiden kunne fortelle historier om alt i alle rom i Vatikanet, og vi følte virkelig at vi fikk noe ut av omvisningen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg