WHEN IN ROME

I dag måtte jeg faktisk starte dagen med å dra og kjøpe sko. Jeg hadde nemlig bare med meg ankelstøvletter, og det er jo så varmt her. Hvorfor er det ingen som har fortalt oss det?! Haha, vi har pakket fullstendig feil. Så det ble litt shopping før frokost/lunsj, før vi gikk tilbake til fontenen og knipset bilder igjen.

Deretter var det klart for turistvandring i det deilige været, i dag gikk turen blant annet til Colosseum. Veldig deilig å reise utenfor sesong, for det er nesten ikke kø på steder som vanligvis er stappfulle. Vi brukte nøyaktig fem sekunder på å komme oss inn i Colosseum. Forrige gang jeg var i Roma, var køen så lang at jeg droppet å gå inn. Vi er forresten veldig populære her! Føles som om vi er på marked i Egypt til tider. Folk tar på oss og vil ta bilder sammen med oss. En fyr spurte til og med om Maria kunne ta av seg jakken på bildet mens han holdt rundt henne, det var dråpen. Montro om de drar hjem og viser bilder av de søte jentene de ble “kjent” med i Roma….

Nå skal vi ut på vinbar og kose oss, her er et bildedryss fra dagen så langt 🙂

38 kommentarer
  1. Var i Roma i sommer, og brukte akkurat det samme turistkartet som deg, haha! Praktisk. Superflott by med mye å by på. Spis deg kvalm på gelato, verdens beste iskrem!!

  2. Wrooooong…. Jeg skrev jo at det var varmt i februar, at vi har gått i kort ermet der midten av februar, så du ble advart hehe…

   Kos dere masse videre, fantastiske bilder, dere bruker Roma riktig :o)

  3. Ser ut som du koser deg i Roma, ja 🙂 Kjenner reisefeberen melder seg når jeg ser hvor digg dere har det der nede 🙁

  4. Jeg kom hjem fra Roma igår kveld. Det er SUPERVARMT, brukt kjole og sommerklær helt siden fredag der nede. Om dere drar ut rundt 12 på kvelden, så får dere HELE fontenen for dere selv. Er ingen der og belysningen er superkoselig.

   Ha det fint 😀

  5. Åhh, Ida! Holdte på å kjøpe den kåpen, men så lot jeg det være. Og da jeg så bildene av deg så angret jeg med en gang. Men nå er den jo såklart utsolgt. MEN, jeg fant den ny på Ebay, selvom den var litt dyrere. Hvilken størrelse har du den i? Var bare M igjen 🙂 Gleder meg så til å motta den nå 😀 Ha det fint i Roma, skjønne. Det er en helt fantastisk by.

  6. Marthe Bjørnsen: kjoler med lange ermer og strømpebukser, lette og luftige sko som er gode å gå i, evt joggesko. En kåpe til kveldstid, cardigan til dagtid – og SOLBRILLER! 🙂 God tur

  7. Så koselige dere har det, ser så herlig ut å sitte på en kafé ute, nyte solen og godt selskap. Jeg lurte på hvor både din og Maria sin kåpe kommer fra. Jeg har fått svar i kommentarfeltet på hvor din kommer fra. Kan du spørre Maria hvor hennes kåpe er kjøpt?:) Leter etter en svart ny kåpe, da min har krympet i vask 🙁

  8. Jeg har seriøst fått helt hangup på de jakkene dine (les: tyggegummirosa & lyseblå kåpene). Har prøvd febrilsk å finne de på nett, uten hell.. Buhuu,, Ellers må jeg bare kommentere at du har blitt så flink til å blogge i siste, kanskje du burde reise mer 😉 Masse bilder og skikkelig moro å titte innom bloggen – tommelopp!

  9. lurer på om du kan lage en video eller et innlegg, med hvoran du lager hår dulten din? du er så utrolig fin med den hårfrisyren 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg