ROME THROUGH MY PHONE

Et ekstra dryss med bilder fra Roma ♥ Fysj, så deprimerende det er å være hjemme til snøvær. Men jeg prøver å tenke positivt og være takknemlig for at jeg har hatt 5 fine dager med varme og sol. Ble skikkelig uvel på flyturen hjem (lurer på om jeg begynner å utvikle flyskrekk i en alder av 23 år. Jeg sovnet på flyet, og våknet av at jeg var sikker på at det holdt på å styrte, hjelp!). Men etter en fredag med skolebøker, nachos og iskald Cola Zero, begynner jeg heldigvis å føle meg bedre.

Nå skal jeg sove. Det har jeg virkelig gledet meg til – haha! Snakker vi vinterdepresjon. God natt, alle fine!

PS. Takk for alle komplimenter på kåpene mine. Jeg har prøvd å svare alle i kommentarfeltet, men for ordens skyld; den babyblå er fra Zara, den rosa er fra Ganni og den sorte er en gammel fra Bik Bok.

32 kommentarer
  1. Hei Ida:) Må starte med å si at du ser utrolig bra ut ^^

   Litt morsomt å se at dere ser ut til å ha hotell typ 200 meter fra der jeg bodde:) Helt konge område

  2. Vakre Roma:) skjønner deg veldig godt, det med å reise hjem til snø…kom hjem fra Thailand nå etter 15 dager i solen… 🙂

  3. Å, får så lyst til å reise selv! Roma er fantastisk 🙂 Morsomt med et litt annerledes innlegg, elsket bildedrysset.

  4. Hej Ida! Så fina bilder du har!

   Ska till Roma i april, har dock inte bokat hotell æn….va bodde du på før hotell och var det bra?:)

   Mvh Heidi

  5. heidi: hotel Revais 41 🙂 be om rom i hovedbygget, ikke i annekset. Alt er gammelt, dog sjarmerende. Og det kunne ikke hatt bedre beliggenhet!

  6. Hei Ida =) Jeg har et random spørsmål. Jeg lurte bare på om hvor lang tid du følte det tok etter du hadde tatt restylan at leppene var på det fineste ? Hvor mange dager på en måte ? Litt rart spørsmål, i know..men jeg er så redd for at jeg kommer til å føle meg som en and en uke etterpå, hehe..

   Mvh Jente som vurderer samme behandling.

  7. Hei! Leste på et innlegg tidligere at du har tatovert øyenbrynene dine? Lurer på hvem du gikk til eller om du vil anbefale et sted å gjøre det?:-)

  8. Ingvild: hos Sol på Sol PMU 🙂 anbefaler henne på det varmeste, fraråder på det sterkeste å gå andre steder. Har sett veldig mye fælt.

  9. Maria: jeg syns det er finest rett etter jeg, når de er hovne og på sitt største 😀 det går dessverr over i løpet av dagen. Hvertfall på meg!

  10. Så fine bilder! 🙂 velkommen hjem og god bedring 🙂 såg du har kommentert du skal vise hvordan du lager donut – så bra 😀

  11. Hvor langt var det fra flyplassen til hotellet du var på? Driver og skal bestille tur til Roma selv, men er så usikker på hvor jeg skal bestille, og hvor langt det er fra flyplassen til evt hoteller og slikt.. Litt kjedelig å bruke halve dagen på reising, selvom det ofte blir sånn:p Hadde vært kjempeflott om du kunne laget ett innlegg om bra shoppinggater/butikker, serverdigheter man burde se, god mat&drikke osv osv <3 Jeg elsker også kåpene dine;-)

  12. Hege: det tok ca 20 min å kjøre med bilservice, men det var midt på natten uten trafikk 🙂 ville regnet 3 kvarter med taxi. Hvis du ikke skal ta buss, tar du shuttle bus fra flyplassen til termini, og evt taxi videre til hotellet derifa. Det kostet typ 10 euro. For bil betalte vi 55 euro.

  13. Nydelige Roma! Morsomt med et gjensyn gjennom bloggen din. Håper du har hatt en fin tur og kost deg masse! 🙂

  14. wow, nå ble jeg glad! Drar til Roma om noen uker, halleluja over at du brukte fitflops der nede. Trodde det var høstvær der.

  15. Reiste du billig til Roma og i så fall, hvilken reiseside valgte du å bruke? Jeg planlegger nemlig bursdagstur for mamma til Roma, men det er jo ikke like enkelt som man tror, tror ikke det finnes noen alternativer som ligger på rundt 6-7000 kroner, alt er liksom på 8-9000 kroner og det gidder jeg ikke, da kan jeg likegodt bestille tur til USA, haha! 🙂 Så tips hadde vært supert altså! 🙂

  16. Anonym: det hørtes dyrt ut! Bestilte flybilletter gjennom Ryanair, og hotell gjennom trivago.no. På trivago får du opp de aller billigste hotelldealene 🙂 Prøv det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg