SOLGT

Jo gøyere man har hatt det i helgen, desto tyngre blir mandagen. Jeg orket ikke engang se meg i speilet før jeg dro på skolen i dag. Det skulle jeg gjort. Da jeg kom hjem ble jeg så sjokkert over mitt eget speilbilde at jeg snublet opp i sofaen og sovnet i tre timer.

Men er jeg i fin form igjen, trengte bare litt hvile. Vet dere hva som har skjedd i dag. Barndomshjemmet mitt er SOLGT! Har egentlig gruet meg ganske mye til det, det har vært min trygge havn i 18 år. Jeg har vokst opp der. Blitt kjent med meg selv der, og blitt kjent med de tre viktigste personene i mitt liv der. Etter at jeg flyttet hjemmefra som 18-åring, har det vært et fristed hvor jeg har gjemt meg hvis jeg har vært lei meg, hatt kjærlighetssorg, vært fyllesyk eller rett og slett bare hatt hjemlengsel.

Har så mange gode minner fra det huset, og det føles veldig rart at det er noen andre som eier det nå. Men heldigvis er det ikke mamma og pappa som skulle selges, jeg må nok bare innse at det er snakk om fire vegger, et par dører og noen fliser. Og da er det jo ikke så trist likevel! Mitt nye “barndomshjem” blir tross alt ti ganger bedre, jeg velger sjø foran skog any day.

Resten av kvelden skal jeg jobbe med et prosjekt jeg har om palmeoljeindustrien. Blir kjempemotivert til å jobbe med skolarbeid når jeg får gode karakterer! Husker dere den “skumle” naturfagsprøven jeg leste som faen til for et par uker siden? Jeg fikk den tilbake i dag med en 5’er på, og jeg er såå fornøyd! Naturfag viste seg nemlig å være mye vanskeligere enn jeg hadde trodd, kan ikke huske at det var så vanskelig da jeg faktisk gikk på VGS…

Håper alle har en fin kveld ♥

12 kommentarer
  1. Så herlig å få tilbake en prøve med så bra resultat! Du er så flink 😀

   Også elsker jeg donuten din, like fin som alltid!

  2. Spennende! Har selv jobbet en del med palmeibdustrien i forhold til at det er med på å utrydde tigre!

  3. I går tenkte jeg seriøst på å ta opp igjen fysikk fra vgs som privatist – og så gikk jeg inn på din berømte blog (for første gang tror jeg) og det første jeg leste var at du driver og tar opp fag. Utvikling er den eneste vei til lykke tror jeg jeg leste i går. Ja det var vel å ta i litt, men en kjerne av sannhet der… lykke til med studiene. *smilefjes*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg