FJERN AV SOLA

Lykken er å kunne sove en time lengre enn vanlig, og i tillegg våkne av noe helt annet enn vekkeklokka – nemlig SOL midt i fleisen! Å våkne med dansende solstråler i ansiktet er jo egentlig verdens mest irriterende ting, men i dag ble jeg bare lykkelig av det. Vi har sett alt for lite av blå himmel og sol i det siste.

Så dette er en fantastisk dag!! Selv om jeg ble så happy at jeg var helt fjern på skolen. Som en del av et større regnestykke spurte læreren nogenlunde retorisk hvor mange måneder det er i et år, og jeg kunne gladelig meddele at svaret var 9 måneder…. Skal aldri mer bidra med noe i en mattetime igjen.

 

Kjipt når man har dårlig tid om morgenen og kun rekker å knipse ett bilde, og på det ser det ut som om man holder på å drite på seg…

Nå har jeg nettopp shinet leiligheten, av en eller annen grunn blir den støvete og rotete hver 24 time. Og nå skal mamma og jeg ut til Gulli og se på kjøkken!!! Jeg har nemlig bestemt meg for å pusse opp kjøkkenet mitt. Det er kun ett år gammelt og kjempefint, men det passer ikke helt til resten av “stilen” i leiligheten. Gleder meg masse!

PS. Etter at jeg hadde postet dette innlegget innså jeg at det ble litt overkill med utropstegn. Men jeg skylder på sola.

28 kommentarer

Siste innlegg