TOO MUCH

 

Jeg elsker å dele nye yndlingssanger med dere, men dere må si i fra hvis det blir for mye av det gode ♥ Hvis dere går inn på denne sangen på Youtube, kommer dere til en ganske awesome spilleliste, det er den samme spillelisten som Ed Sheeran sin I See Fire-remix ligger i, så det går i den sjangeren. 

Fikk nettopp helt panic fordi jeg ikke har trent hele uken, men så kom jeg på at det bare er tirsdag. Så da drar jeg like gjerne på trening, så starter denne uken også på fornuftig vis.

20 kommentarer
  1. Thaaaank you! Manglet inspo til treningen, dette gjorde godt for viljen. Synes du blogger så bra om dagen, kanskje ikke like ofte som før men liker alltid innholdet i innleggene dine. Når jeg går inn på bloglovin er dette den eneste bloggen jeg mååå lese hver eneste gang, mens mange av de andre klikker jeg ofte bort!

  2. Anonym: ja hvis du googler Ida Wulff spotify får du garantert opp noen av spillelistene jeg har lagt ut på bloggen 🙂

  3. Digger Hippie Sabotage – Stay High! Elsker spesielt å ha den sangen på når jeg er ute å jogger 😉 Ha en fin dag videre 🙂

  4. Ååå så fine! Jeg har hørt på de rolige spillelistene fra dem på youtube lenge nå, og de er så deilige

  5. Husker for mange år siden når du la ut sanger på bloggen. Husker spesielt Honey And The Moon – Joseph Arthur, og Heartbeats – Jose Gonzalez. Det er sanger ofte hører på om jeg går meg en tur og tenker og ta livet med ro. Vil dele en sang med deg. En veldig behagelig og digg sang å høre på nå som våren sakte men sikkert kommer 🙂

   http://www.youtube.com/watch?v=_fmKGQ-1we0

  6. Hvilken str har du i Rayban Clubmaster solbrillene dine? 🙂 Vurderer å kjøpe meg et par, jeg er bare så usikker på hvilken str jeg burde gå for. Noen tips/råd?

   Klem fra Julie!

  7. Fantastiske sanger, spesielt den siste! Avslappende og fine 🙂 Digger bloggen din, lest den siden 08! Er bare altfor dårlig til å kommentere. Du ser forresten fantastisk ut for tiden. Og så flink du er som begynner skole igjen etter så mange år. For ikke å snakke om treningen. Du kan komme så langt du vil, Ida! Stå på skjønne deg 🙂 Klem

  8. Takk for at du deler sanger oss, lagt til i spille listen min på spotify, hadde definitivt ikke funnet dem på egenhånd!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg