FÅ 2 NR AV STELLA GRATIS

//Inneholder reklame

… Og før du tenker tanken; det er ingen kjøpsforpliktelser. Stella Magasinet vil rett og slett gi deg muligheten til å prøve to nummer gratis, og så kan du eventuelt bestemme om du vil bli abonnement etter det 🙂

For å prøve 2 nummer av Stella gratis, går du inn HER og fyller inn dine detaljer.

Bortsett fra interiøblader, leser jeg ingen magasiner for kvinner – bortsett fra Stella. Jeg liker bladet fordi det er litt mer “ekte”. Finner ikke helt ordet. Men jeg føler i hvertfall at det er mindre overfladisk, og jeg kan lese det uten å føle at jeg er helt grønn når det kommer til klær, sminke, trening og kosthold… I tillegg til fine dybdeintervjuer med dyktige mennesker, får jeg mange gode småtips som jeg liker veldig godt.

På treningssidene er det f.eks en kjempefin spalte som viser treningsøvelser man kan gjøre i parken med en venninne. Og på “pusterom”-siden får du gode tips til hvordan du kan slappe av og gi deg selv små pauser i en stressende hverdag. Ett av tipsene burde vært å lese Stella!

I skrivende øyeblikk sitter jeg som dere kanskje ser med Stella og lakking av negler, for å feire at helgen er i gang. Uken har gått så fort at jeg ikke vet hvor den ble av, så det er deilig å bare sette seg ned.

Håper dere får glede av de to gratis magasinene 🙂 God helg!

6 kommentarer
  1. Hvis du vil lese litt mer om trening MÅ du lese Det Nye Shap-up, noe mer ekte blad finner du ikke 😉 Investering og motivasjon til tusen!

  2. Hei Ida! Har fulgt bloggen din maange år nå, og går aldri lei!

   Har et lite tips til sunn “snacks” og tenke jeg kunne dele det med deg siden du har begynt å trene så mye!

   Miks bringebær og havregryn pluss litt stevia/sukker, og ha på litt sjokoladesaus (sånn man har på is). Det er jo selvsagt ikke så sunt hvis du har masse sukker og sjokoladesaus på – men det er utrolig godt, og sunt om man velger stevia, og ikke tar alt for stor menge sjokoladesaus på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg