DUCKFACE WEEKEND

Da var det mandag igjen, og jeg har hatt en fin helg fylt med venninner, kaffe, shopping, god mat, Alias, drinker og vonde sko… De to sistnevnte angrer jeg alltid så innmari på. Selv om jeg er ute sjeldent, vurderer jeg sterkt å bli avholds. Får det så utrolig dårlig dagen derpå og dagen etter der igjen. Ikke bare fysisk, men psykisk også. Det er som om fyllenervene hopper rundt i hodet på meg og får meg til å føle at hele verden går i mot meg.

Men men, det går vel over til i morgen. Resten av kvelden skal jeg stappe i meg brokkoli, vitaminer og alger – kjenner at jeg kjemper litt mot influensaen nå. Har ikke vært sånn syk siden februar 2013, så det er vel snart på tide at jeg blir slått i bakken? Håper at jeg klarer å stå i mot, da.

Åh, så jævlig. Jeg har seriøst duckface på alle bildene fra helgen. Ett glass vin, og trutmunnen blir kronisk.

12 kommentarer
  1. høres ut som en perfekt helg spørr du meg! men jeg er så heldig at jeg ikke blir så dårlig dagen derpå 🙂

  2. Kjenner meg så godt igjen i dette. Jeg har valgt å holde meg unne alkohol i en lang periode på grunn av all den dritten alkoholen fører med seg dagene derpå.

  3. Men Ida daa, du må jo fortelle mer!! Dør av nysgjerrighet når du ikke blogger en helg! Hva har du shoppa? 😀 – nei, vet du ikke er moteblogger men fortsatt gøy å se hva du handler og sånn!

   God bedring så lenge 🙂

  4. Kan ikke du legge ut noen flere paraplyer, er så sinnsykt morsomt å lese og kjenner meg igjen i alt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg