LA MEG TA DEG MED TIL BYEN MIN

Noen festivalgjengere som kjenner igjen stedet på bildene? I går tok Maria og jeg en søndagstur på Slottsfjellet. Stedet ser så annerledes ut uten scener, øltelt og tusenvis av mennesker, vi kjente oss nesten ikke igjen. Men det er vedig vakkert der oppe, og man ser utover hele Tønsberg. Fine byen vår ♥

Og de trappene…. Hvis noen ikke har penger til å trene på treningsstudio, så er det bare å ta seg en løpetur opp til toppen. Vikingene som holdt til her må ha vært spreke, haha. Jeg stemmer forresten for en vinbar på toppen av Slottsfjellet, det hadde vært prikken over i’en!

Det var en deilig søndag, og i dag har jeg hatt en ganske OK mandag. Har øvd til foredrag, hatt mamma på besøk og ryddet som pokker i leiligheten. Ble enig med meg selv om at jeg har alt for mye “nips” stående rundt omkring, og selv om det er fine ting, måtte jeg bare pakke bort. Man trenger jo ikke å ha alt stående framme på samme tid. Så nå føler jeg at jeg har en helt ny leilighet, og skal lage god mat og kose meg resten av kvelden.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg