KJEKT Å VITE: DEL 2

Kjekt å vite-spalten så ut til å være populær, så da fortsetter jeg med det så langt de ubrukelige tipsene og rådene rekker. De som ikke fikk med seg del 1, finner den her.

Hvitløksånde. Har du hvitløksånde, og skulle helst blitt kvitt den fort som pokker? Tygg en liten munnfull med persille!

Lukt. Har du røyket inne eller vært en gris og glemt noe i kjøleskapet som har råtnet? Sett en bolle med eddik i rommet/kjøleskapet, og det vil trekke til seg den ekle lukten. Det lukter riktignok litt av eddiken, men det forsvinner fort.

Brente gryter. Har noe brent seg skikkelig fast i gryta? Ta bakepulver og vann i bunnen på gryta, så vil det brente belegget løsne mye lettere.

Calm. Last ned en app som heter “Calm” til iPhone. Den kan hjelpe deg å roe ned, hjelpe deg med å sove osv. Jeg finner den helt fantastisk.

Cry baby. De fleste gråter vel når de skjærer løk, men ikke alle gidder å stå med dykkemaske. Noe som faktisk hjelper er å la vannkranen stå på, samtidig som du stikker tunga langt ut av bunnen og biter på den. Samtidig som du skjærer løk, altså.

Strømpebuksa. De jævlene av noen tynne strømpebukser koster flesk og varer så vidt til man har fått dratt dem over knærne. Spray dem med hårspray så blir de mer solide. Og hvis du får et lite hull: ta på neglelakk!

Smugrøyker. Hvis du har røyket og vil skjule det for noen, er det et veldig godt triks å vaske hendene med tannkrem, det fjerner all lukten.

Rødvin. Rødvin er jo så godt, synd det gjør så mye skade. Hvis du søler rødvin på et plagg, prøv å koke det i melk.

Og til slutt, en video som viser hvordan en skje kan gjøre deg vakrere. Alle eier en skje, ikke sant?

19 kommentarer
  1. Herlighet, Ida! Jeg har nettop begynt å lese bloggen din, og må si jeg er imponert! Så gøye innlegg og du skriver på en så enkel, interressant og morsom måte – innleggene stikker seg ut fra resten av gjengen på topp 100, det er klart! og disse innleggene er jo fantastiske, fortsett til du er skrapa, for dette er gøy!

   Haha, dette var kanskje litt over the top.. Men så er du jo sant, og sannheten bør jo sies(i ny og ned i allfall)

  2. Å bruke kalde skjeer, eller kaldt metall generelt rundt øynene er ikke bra! Ja, det hjelper mot puffy øyne, men den sarte huden i området kan ta alvorlig skade av det. bortsett fra det var det veldig gode tips! Skal prøve leppomade trikset selv 😉

  3. Et annet rødvin triks på klær er salo!

   Søsteren min hadde lånt en nude nesten hvit kjole av meg å sølte en stor flekk med røvin på den, da hun kom hjem senere på kvelden tok hun salo på å lot det virke over natten, dagen etterpå hev hun den til vask å da jeg fikk kjolen tilbake var den så god som ny å d var ingen tegn til rødvin på kjolen. Ps tror ikke den trenger å ligge over natten heller så lenge saloen får virket inn litt.. Å d bør ikke ha gått for laang tid fra du sølte til du behandler d, søsteren min gikk vell i noen timer med det men regner med at til fortere du gjør noe me d, til bedre resultat får du:)

  4. Jobber i klesbutikk, et lite ekstra tips når det gjelder strømebukser: trå den på tærne og strekk den over skulderen før du bruker den første gang, da setter garnet seg og den blir mer solid! Og om det er en litt tykkere som kan brukes om og om igjen anbefales milo, da nupper den ikke, hvertfall ikke like fort 🙂

   Elsker forresten disse innleggene!

  5. Hvis du ikke vil gråte når du skjærer løk er det så enkelt som å bare kutte den i riktig rekkefølge! http://youtu.be/R1FfZiiK-I4 bare se på denne!

   Er også andre måter å gjøre det på, men hemmeligheten er at med kutt i roten starter tårene å renne;)

  6. Et annet tips er at du kan bruke en skje til å få rett eyeliner. Man legger bare enden av skjeen skrått opp fra våtkanten, og tegner eyelinestreken etter den. Da blir den helt rett og lik på begge sider 🙂

  7. omg, om det med røykingen fungerer er jeg lykkelig for alltid. Kjæresten hater røyking.. nå kan jeg skjule det for godt. haha!

  8. Har et ganske kult krølletriks du kan skrive.

   1. Del håret og børst.

   2. Ta små porsjoner av håret og snurr det rundt en strikkepinne(som om du snurrer rundt en mast stav).

   3. Varm dette håret med rettetangen, og lå håret henge i krøllestrimlene mens du gjør det med resten av håret

   4. “Gre” dem forsiktig ut med fingrene.

   Og vær så god, du har tidenes mest episke krøller!

   Tar en halvtime, men er SÅ verdt det. Komplimentene hagler

  9. Haha, likte spesielt det tipset om løken 😛 En lettere variant og du vil ikke føle deg som en wirdow, ta vann på fjøla du bruker til å skjære opp løken, vann på kniven og løken, så skal du se at det funker like godt 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg