HATT OG BIKINI

Åh, fantastisk… I går kveld ble jeg skikkelig dårlig, og i natt har jeg ligget med bøtte ved siden av sengen og spydd som den gangen jeg rullet med russebuss for første og siste gang. I tillegg våknet jeg opp med rødt utslett i hele ansiktet i dag, og etter å ha lekt doktor på Google, kom jeg fram til at det er sånne prikker man kan få av å brekke seg få mye.

Nå er det heldigvis mange timer siden jeg har kastet opp, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke er dårlig på flyturen i morgen. Sykt digg hvis jeg skal sitte på et fly i 6 timer og være dårlig. Kanskje verre for sidemannen? Nei, nå må jeg bare krysse fingrene og tenke positivt. Jeg mistenker nemlig at jeg bare har spist meg syk, at jeg ikke er syk syk.

Det beste med å være slapp og dårlig er jo hvor fort ting går. Eller ikke…. Å fylle opp kofferten har seriøst tatt hele dagen. men nå begynner den å bli ganske full, og Bella er til og med levert på kattehotell.

Hatter, bikinier og strandkjoler er livet mitt de neste dagene, hipp hurra i himmelen ♥

14 kommentarer
  1. Så heldig du er! Har nettopp vært i London, men det var ikke akkurat sommer der! Utrolig fin blogg, ha en fin kveld videre! hadde satt kjempestor pris på om du kunne tatt en liten tur innom min blogg også, har en spørsmålsrunde på gang, og har ikke fått mange spørsmål 😀 Tusen takk på forhånd!

  2. Hei, teit spørsmål oss katteelskere imellom. Hvilket kattehotell bruker Bella? Spragle skal på hotell i 11 dager i Juni og han fortjener det beste og tryggeste stedet:) Marianne

  3. hvor er den nærmeste kjolen fra ?maxikjolen med rosa og grønt i ? og det hvite maxiskjørtet ? fiiint:D håper du ble bedre, og goood tur:D:D

  4. marthe: tror den du mener er fra accessorize 🙂 Har ikke noe hvitt maxiskjørt, men det med folder er lyserosa og fra Zara. Takk takk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg