FERIEMODUS DELUXE

Ro i sjelen, sand mellom tærne, saltvann i håret, vinglass i hånden, spansk tapas på bordet, mennesker jeg er glad i rundt meg, ingen grunn til å se på klokka. Tror jeg har funnet ferieroen allerede, og det er deilig.

Vi kom fram sent i går kveld, så i dag var det tidlig opp for å nyte stranda i noen timer. Så spiste vi tapas på strandpromenaden før vi dro på en liten shoppingrunde. I kveld er vi bare hjemme og koser oss i leiligheten, det var egentlig ingen som orket å dra på seg trynet for å gå ut blant folk. Bare ferieferieferie. Her er noen snaps fra turen så langt ♥

Har aldri skjønt hvorfor folk hater på Norwegian! Som regel får jeg tre seter for meg selv, og det er en fantastisk måte å starte ferien på. Dessuten er det både internett og hvitvin tilstede. Hei hvor det går!

Gleder meg til å komme ordentlig i gang med boka som flere av dere sier er veldig bra 🙂

Når du våkner på flyet og skal sjekke hvordan du ser ut. Tupac style!

Tar alltid 200 bilder ut av vinduet på fly, men får sjeldent brukt dem til noe…… Så, her!

Utsikt fra “hytta” vår i Playa Del Cura.

Papas arugada, gambas al ajillo, pimientos de padron, pizza diavola og brød med aioli. Vann i munnen!

Meloneras, fineste stedet på Gran Canaria.

Bildet lyver. Beina mine er egentlig like hvite som sandalene.

Solnedgang på Lopesan Boulevard. Hadde egentlig ikke trengt noe filter.

18 kommentarer
  1. Kos deg masse! 🙂 Du bør teste ut en restaurant som heter Guantanamo. Den ligger ikke så langt unna playa del cura. Stedet ser kanskje ikke så fint ut, men de har fantastisk mat der. Det er et must å bestille mexicansk kaffe! Måten de serverer denne på er ganske artig!

  2. Ååå, tapas <3

   Nå er vel dere litt lenger sør på øya, men hvis du eller noen du kjenner liker biff, så anbefaler jeg på det sterkeste Espetada i Playa del Ingles! Helt super mat og fantastisk personale! 🙂

  3. “Skjønner ikke hvorfor folk hater på Norwegian” Fordi du tok et fly til Gran Canaria uten problemer? Det som legges i den dyptgående analysen din?

  4. Ååh, herlig! Er selv i Spania, men selvfølgelig slått ut med influensa. Deilig å ligge inne å hakke tenner imens jeg ser på de andre som ligger ute å soler seg i 25 grader++ og klager over varmen. Gøy på ferie! 😉 Uansett, kos deg masse! 🙂

  5. Hvordan gikk du fra DE bryna(de du hadde for 3-4 år siden), til de du har nå? Veldig fine og formfulle. Jeg har formfulle øyenbryn, men vet ikke hva jeg skal gjøre for å få de fine!

  6. jeg har nettopp vært 14 dager på “hytta” vår på monte golf 🙂 dro hjem igår 🙂

   kose deg på hytta og nyt solen ! 😀

  7. Hei Ida, kanskje ikke ditt spesialfelt dette, men jeg prøver meg alikevel;-) vurderer en tur til Gran Canaria i desember, med datteren vår som da er 1 år! Har alltid hørt at det er porto rico man må reise til på den årstiden, hvordan er det på Meloneras i forhold! Sånn værmessig? Og er det sandstrand der?

   Fortsatt god ferie til deg:-)

  8. Imorgen vil bli den beste dagen i livet ditt. Nå har du begynt å lese denne. IKKE STOPP!

   Dette er SÅ freaky!

   1. Si navnet ditt ti ganger.

   2. Si din mors navn fem ganger

   3. Si din forelskelse tre ganger

   ……………………4. Lim dette til fire andre grupper

   Hvis du gjør dette, vil din forelsket kysse deg på nærmeste fredag.

   Men hvis du leser dette og ikke lime inn denne, vil du ha veldig uflaks.

   Send dette til 5 grupper innen 143minutter. Når du er ferdig trykker du ***** din forelskelses navn vil vises i store bokstaver på skjermen.

   Dette er så freaky FORDI det faktisk fungerer

  9. Kunne ikke vært mer enig. Norwegian er gull! Har flydd Norwegian i mange, mange år. En skjelden gang har vi prøvd Ryanair, DER har vi noen som fortjener å bli hatet på!

  10. Norwegian blir “hatet” fordi de ødelegger luftfartsbransjen for de som jobber der i dag. Norwegian sier opp alle sine ansatte, lar så disse menneskene bli ansatt i et vikarbyrå for så å leie inn arbeidere på 3, 6 eller 12mnds kontrakter. Alt etter hva bedriften trenger.

   I tillegg ansetter de spansk og øst-europeisk arbeidskraft som er lavtlønnede (spanske flyvertinner får ca 7000kr/mnd i lønn…), noen ganger flyr slike crew ruter fra Trop og innenlands i Norge også.

   Norwegian betaler nesten ingen skatt til Norge, hvis vi sammenlikner med hva SAS, Widerøe og andre helnorske flyselskap betaler (flere milliarder kroner i skatt til felleskassa) – betaler ikke Norwegian noe. Med andre ord forsvinner alle pengene Norwegian tjener inn (de vi betaler inn i flybilletter) bort fra Norge.

   En norsk pilot kan i dag være ansatt i et vikarbyrå og han flyr ut fra base i Malaga eller Las Palmas. Han får lønna si utbetalt via spanske og “sydlige øyer”, helt uten skattetrekk, pensjonstrekk, arbeidsgiveravgift eller noe. Han må selv spare til eventuell skatt i Norge (hvis han fortsetter å bo i Norge) og han må selv spare til pensjon. De har ingen sykeforsikring (det må du spare selv til) og hvis de må være borte fra jobb pga sykdom får de ikke betalt. Noe som ikke er helt heldig siden man ikke ønsker at syke piloter drar på jobb allikevel ….. :o)

   Dette er problemet med Norwegian. At de har seter som er OK å sitte på og at folk smiler ombord, betyr ikke at “bak fasaden ligger det mye dritt”.

   http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2014-03-18-derfor-er-dine-norwegian-billetter-s%C3%A5-billige-0

   http://www.dn.se/debatt/utflaggning-av-piloter-hotar-sakerheten-i-flygbranschen/

   Håper du ikke føler dette ble for langtidig, hadde vært hyggelig å få en respons 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg