CHARTERSNAPS FRA EN RÆVA BLOGGER

Det gjorde ikke så veldig mye å komme hjem når det var så fint sommervær hjemme også. Jeg dro rett på jentekveld med reker og vin i går, og i dag har jeg vært i parken og på brygga og spist. Hørte rykter om at det blir kaldt når den nye uken starter, så da var det bare å utnytte det til det fulle.

Takk for at dere holder ut med meg, forresten. Jeg vet at jeg er en ræva blogger om dagen, jeg er bare så stresset. Dro på ferie og fikk ro i sjelen – som varte i nøyaktig ett døgn. Så ble jeg bare mer og mer stresset, og nå går jeg rundt og føler at et eller annet puster meg i nakken hele tiden. Klarer ikke helt å sette fingeren på det, men jeg har den samme følelsen som den gangen jeg var 18, og jeg ikke hadde åpnet regninger på tre-fire måneder. En følelse av at noe ligger i en skuff og venter på meg, selv om det ikke er tilfelle. Er vel bare at jeg ikke har fullstendig kontroll. For en kontrollfreak som meg kan 10 ubesvarte mail føre til stress, så jeg får bare ta meg selv i nakken og gjøre alt som skal gjøres for at stressfølelsen forsvinner.

Nå skal jeg legge meg og sove med et par episoder Girls. Har dere sett serien? Haha, føler at det er den usminkede versjonen av SATC på en måte. Sykt usjarmerende roller. Kjenner stikk av takknemlighet over mitt eget liv når jeg ser på. God natt!

22 kommentarer
  1. Stress er noe man må prøve å håndtere selv. Men et lite råd er rolig musikk som pan fløyte eller meditasjonsmusikk som er på youtube. Du bare puster rolig inn og ut med magen og lukker øynene så vill du se at det kan bli bedre.

   Lykke til.

   Mvh. Cathrine

  2. Kjenner godt til den følelsen selv! Perfeksjonist til tusen, så med en gang noe ikke er helt som det skal, kommer stressfølelsen… 😛 Tenk ikke så mye på bloggen, du fortjente virkelig denne ferien 🙂 Bare et par måneder til sommerferie nå (for meg i hvert fall), gleder meg meg til å bli ferdig med alt som heter skole og eksamen!

  3. Off, kjenner til det der – jeg klarer aldri å slappe av i unisemestrene!Eksamen henger over meg og bare ødelegger alt, så en reise for meg må alltid skje når jeg ferie, altså ingen skolearbeid hengende over meg. Til sommeren er det forhåpentligvis ferdig bachelor og min tur til å ta de typiske charterbildene! Haha. Bare tenk at du ikke er alene om å være stresset, det hjelper meg biiiittelitt i hvert fall – å vite at man ikke er alene om drittet! Shared pain etc. Wow, lite sjarmerende utsagn men du skjønner nok hva jeg mener! Prøver å leve etter mottoet at alt ordner seg for snille piker 😉

  4. Du, frøken Wulff, du endte jo opp med å teste IWhite. Ble du fornøyd? Jeg sliter med smerter av tannbleking selv og lurer på om du slapp det?

  5. Girls er en fantastisk serie! Usjarmerende karakterer, ja kanskje, definitivt mer realistiske enn i flere andre serier i hvert fall! Så selv på serien i en litt kjedelig periode jeg hadde, hjalp skikkelig på humøret å se andre faile 10X hardere enn meg xD !

  6. Jeg elsker serien Girls. Takker gud for at livet er så bra når man ser på det, hahaha! Blir nesten litt flau og klein også jeg når jeg ser på.. Er det bare meg? :p

  7. Irene: jeg fikk ingen smerter da jeg brukte det 🙂 men rakk ikke å bruke det så lenge før lillebror stakk av med resten av pakken. Han hadde nesten mørkegule tenner etter snus, og iWhite fjernet faktisk det verste.

  8. Gaddæmmit! Nå snør det her i Nord-Norge, men jeg trøster meg med at om en mnd. fra nå ligger jeg på en strand i Bulgaria, og der skal jeg ligge pal i en uke til jeg skal hjem igjen. Håper stresset løsner for deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg