MUSIKKTIPS OG SCHIZOFREN PLAYLIST

 Denne ukens musikktips inneholder overraskende nok en annen blogger. Hørte Sophie sin Lionheart tidligere i dag, og likte den utrolig godt. Helt perfekt å synge til i dusjen, da høres ikke de høye tonene så ille ut, hahaha. Hva syns dere om sangen?

Får mange spørsmål om å legge ut mer musikk, men jeg føler at det fyller så mye hvis jeg skal gjøre det hele tiden. Dere kan jo få Spotify-listen min. Som dere sikkert husker har jeg laget mange lister tidligere, men i 2014 har jeg vært så lat og bare laget meg én liste. Det er derfor den er litt schizofren også, for den brukes både til hverdags, fest, trening, avslapping, matlaging, dusjing… Ja, dere skjønner greia.

HER er listen i hvertfall, jeg oppdaterer den hele tiden 🙂 

Nå skal jeg legge meg, eksamen starter allerede 8.30. Jeg fungerer bedre om kvelden enn om morgenen, så dere kan jo tenke dere hva jeg føler om det. Nattinatt!

25 kommentarer
  1. Synes faktisk sangen var ålreit, jeg; veldig feel-good.

   Masse, masse lykke til med eksamen, fine Ida, du nailer det. Krysser fingrene for deg 🙂

  2. Lykke lykke til! Det går så fint 😀

   Fungerer også (normalt) best på kvelden, så jeg får forsette lesingen til min egen eksamen..bah :p Gleder meg SÅ til ferie på onsdag!!

  3. Jeg har også bare en spilleliste til alt. Liker det egentlig bedre på en måte, i tillegg så er jeg typen som setter de nyeste sangene på repeat hver dag

  4. Syns faktisk Sophie sin låt er helt grusom. Not my cup of tea at all! Føles som jeg allerede har hørt den 12345352 ganger før, altså skikkelig mainstream og dørgende kjedelig.

  5. Hvordan gikk eksamen? Jeg syns den var enkel faltisk! Men det er nok bare flaks:) nyt dagen! Så deillig å være ferdig 👌

  6. Første gang i mitt liv har jeg blitt litt provosert av bloggen din. Mulig jeg som psykologstudent fyrer på grunn av den generelle bruken av psykiatriske diagnoser i en så enkel sammenheng… Jeg antar at det bunner i en misforståelse av hva som faktisk ligger i ordet schizofren. Schizofreni er en psykiatrisk lidelse som kjennetegnes av psykotiske symptomer som hallusinasjoner og vrangforestillinger og mangel av normale responser. Lidelsen handler altså ikke om at en har flere splittede personligheter. Dette er en ganske vanlig misforståelse.

   Har ikke tenkt til å være en sånn kjip hater-blogg-leser, gjetter som sagt at det bruken av ordet handler om en misforståelse av termen, men tenkte gi deg en liten vekker om at det er mange mennesker som sliter med psykiske problemer, blant annet schizofreni. Misbruk av lidelsestermer for å beskrive litt hverdagslige ting som en spilleliste, har i et litt medmenneskelig perspektiv ikke så mye for seg.

   Hilsen kjip psykologstudent

  7. Jeg elsker starten, men så syns jeg det blir for mye autotune.. Tror det kan bli vanskelig for henne å synge denne sangen live når det kommer til de lyse tonene. Men jeg digger jenta 🙂

  8. Likte den sangen veldig godt jeg også, dusjen er en super plass og synge, slår aldri feil :p haha… Håper det gikk bra på eksamen! :)Ha en fin kveld videre!

  9. Jeg elsker å lese bloggen din! Du er den eneste jeg følger som jeg føler faktisk skriver om livet slik det er. Du tar opp fag og har eksamen og derav faktisk ikke tid til å bruke hele livet ditt på blogging, men du skriver helt fantastisk morsomt når du blogger. Det er godt å se at du faktisk har et annet viktig liv ved siden av bloggingen, annet enn kun blogge boblen som jeg føler mange andre er i!

   Stå på og lykke til på eksamen! Dette går bra, jeg krysser fingrene! Har selv en eksmen på onsdag. Men satser på at en bare får gjøre sitt beste og det er godt nok! 🙂

  10. Har lest bloggen din i det siste året , og jeg bare elsker den, og deg ! du er den vakreste jeg vet om ! du er absolutt forbildet mitt !

  11. Linn Therese, seriøst??? HVOR mange bloggere har du lagt ut denne kommentaren hos nå? Igjen og igjen og igjen og igjen. Hva prøver du å oppnå egentlig?

   Anyways, fin spilleliste Ida!

   Og grattis med studiekompetanse 😀

  12. Schizofren? Virkelig? Som psykologistudent føler jeg et visst ansvar om å si fra når slike begrep brukes feil :p Schizofreni har ingenting med splittet personlighet å gjøre..

   Men fin blogg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg