TOPPLØS PÅ JÆVEL-STRANDA

Jeg ligger aldri toppløs på stranda. Eller ved bassenget. Spsielt ikke på Gran Canaria, hvor sannsynligheten er større enn i Norge, for å møte på en nabo, en tidligere kollega, exen til exen, eller en du er venn med på Facebook uten å vite hvorfor. For ikke å snakke om skjønne blogglesere. Jeg elsker dere, men vil ikke vise mine få private kroppsdeler til dere. Dere vil sikkert ikke se dem heller.

Men i dag lå jeg toppløs på stranda, gikk til og med og badet toppløs. Og det er noe av det deiligste jeg har gjort!! Herregud, tenk om jeg blir nudist! Håper ikke det. Den eneste bekymringen jeg hadde var om jeg klarte å “fryse” lenge nok da jeg kom opp av vannet, til at puppene så awesome ut helt til jeg kom meg opp til solsenga. HAHAHA. Lenge leve nakenhet.

Bortsett fra at jeg ble positivt overrasket over det å være toppløs, hadde vi en ganske dritt formiddag på stranda. Vi bestemte oss for å til Anfi-stranden etter trening og frokost, for det var liksom så nærme. Ingenting er nærme med flipflops og gnisselår. Og da vi kom fram, konkluderte vi raskt med at dette var en forjævlig strand. Sanden kan ikke måle seg med Amadores sin, og det er alt for mye folk på så liten plass. Så dit skal vi ikke tilbake.

I dag er det nasjonaldagen til Kanariøyene, så vi skal ut og feire med sushi! ♥

15 kommentarer
  1. Sykt random at jeg sitter og ser på TLC “Hjelp, datteren min er nudist” elns. Må jo være en veldig befriende følelse 🙂

  2. Syntes du skriver utrolig bra Ida, elsker bloggen din!! Alt du skriver er ekte og morsomt, og finner meg selv igjen i mye av det du skriver. Har forresten selv leilighet Gran Canaria, og er helt enig med deg, Amadores er definitivt best!! Kos deg videre hilsen fast leser :-))

  3. Hehe, TENK om noen blogglesere hadde møtt på deg toppløs da! Haha, tenk om de tok opp mobilen og tok bilde? Wops! Haha! Håper for all del det var en litt skjermet strand der det er lite turister

  4. hehe, kjekt med sol på hele kroppen da! skulle ønske jeg var modig nok til det samme selv.. men er jo ikke så kult om man plutselig ser noen man vet hvem er.. please ikke si dere skal på beach cluben på amadores også.. jeg var der i høst og drømmer tilbake hver dag..

  5. Det høres utrolig deilig ut egentlig. Slippe bikinitoppen som skjærer seg inn i nakken og sidene, og å slippe skille 🙂

  6. Tror du tar feil, er nok mange av oss som vil se dine private deler.. Ta en tur bort på Karlvika i sommer, så kan du slippe alt..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg