SOLKREM PÅ LINSA

I går bestemte jeg meg for å skjerpe meg. Jeg er nemlig ganske umulig mot meg selv når jeg ikke har rutiner, og nå som skolen er over: null rutiner. Men å ligge inne og se på serier mens ferdigmaten drypper nedover dobbelthaka – det er ikke tema. Det er ikke tema å sove til klokken 11, og ikke bevege seg ut av leiligheten før klokken 15. Det er ikke tema å lage tomatsuppe fra pose fordi jeg verken orker eller bryr meg.

Så nå har jeg storhandlet sunn mat til kjøleskapet, satt vekkeklokken på 8.30 og laget en plan for treningen. Kjipt å ha sklidd sånn ut når jeg virkelig var inne i gode rutiner på det meste. Men det er vel sånt som kan skje når det er eksamenstider og deretter sommerferie? Når man sklir ut, er det jo ikke noe annet å gjøre enn å plukke opp igjen der man slapp.

I dag stod jeg tidlig opp for å dra på stranda med Kalle. For dere som har trodd at Kalle er en gutt, så er det en glede å kunne vise et bilde av denne baben:

Nå tror dere kanskje at jeg har lekt meg med litt fancy bilderedigering, men neida…. Jeg har bare tatt på linsa med solkremfingre. Rekk opp hånda alle som alltid mister lokket til linsa. Jeg rekker opp hånda.

Nå skal jeg forberede måltider for hele morgendagen og legge dem i små matbokser i kjøleskapet, og så skal Kalle og jeg ut og løpe en 5K runde. Kan ikke tro at jeg løp 2,4 mil for et halvt år siden, nå kjennes det ut som jeg ikke kan løpe hundre meter. Men som sagt, det er bare å plukke opp igjen 🙂

20 kommentarer
  1. Kjenner meg igjen! Etter en eksamensperiode på over 3 uker, der jeg kun har hatt nesa i boka, var det vanskelig å tvinge meg selv inn i rutiner igjen når det kommer til trening. Men, etter to-tre treningsøkter kjente jeg motivasjonen komme (sammen med en sinnsyk gangsperre…) Endelig tilbake i rutiner, prøver å stå opp tidlig og trener hver morgen. Bor heldigvis like ved treningssenteret mitt 🙂

   Ha en fin dag videre :-*

   PS: kommer til Tønsberg 4 juli, skal hold utkikk etter deg *starstruckkkk*

  2. Ida! Så sjelden jeg legger igjen kommentarer, men hallo – du skriver så bra! Du virker så ekte 🙂 Det er en fryd å lese bloggen din og jeg er innom flere ganger daglig i håp om at det er kommet et nytt innlegg 🙂

   Jeg liker at du har et såpass normalt forhold til mat og trening, og at du skriver åpent og ærlig om svingningene i rutiner, det er jo trossalt slik vi ALLE (jeg nekter å tro at noen ikke har det slik) har det 🙂

  3. Karoline: så bra du har kommet i gang! Flink 🙂 du skal slippe å lete, jeg er dessverre ikke i Tønsberg 4. Juli :O hehe. Men kos deg i sommerbyen <3

  4. Du ser helt fantastisk ut! Digger virkelig bloggen din:) kos deg masse i sommer! Jeg skal jobbe masse i hjemmesykepleien, håper jeg klarer å holde på rutinene gjennom hele sommeren:-)

   Emilie 20 år:)

  5. Så fin du er og til og med på Ringshaugstranden! Vannet er ikke så verst nå heller. Badet der i går. Bader du i Norge, eller bare på GC?

  6. marte: jeg badet ikke i går fordi det blåste så mye! Brrr… Men ellers bader jeg både i Norge og GC 😉

  7. Elsker brillene 🙂 Er det Celine Audrey? Kan du skrive ned modellnr, sliter med å finne riktig type på ebay… og hvilken str har du?:)

  8. Kjenner til den med rutiner.. Jeg var kjempeflink til å spise bra og trene jevnlig, nå har jeg gått TI uker uten ordentlig trening og bare drittmat.. Og skolearbeid? Pft… Eksamen i morgen, så er det sommerferie.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg